Toont alle 17 resultaten

Natuurlijke hondenshampoo

100% natuurlijke hondenshampoo bestellen? Hier vind je biologische shampoos voor honden met verzorgende / herstellende werking. De beste natuurlijke hondenshampoo kiezen? Wij adviseren een blokshampoo (Lees verder waarom).

  • Probleem / Toepassing

    Probleem / Toepassing
  • Vachtype / Ras

    Vachtype / Ras
  • Aanbevolen
    • Aanbevelingen
SALE

Shampoos

Natuurlijke 2in1 Hondenshampoo en Conditioner (blok)

nu met actie actie 1/2 blok: 1/2 + 1/2 (gratis)
Vanaf: 32,9521,95

Diversen

Dog shampoobakje

Bakje voor blokshampoo
14,95

100% Natuurlijke hondenshampoos

Natuurlijke hondenshampoo
Natuurlijke hondenshampoo (vloeibaar & blok)

De Natuurlijk4dogs hondenshampoos zijn met zorg samengesteld en ontwikkeld vanuit mijn eigen (35+) ervaring in professioneel vachtverzorging en produceren van vachtverzorgingsartikelen. In deze webshop vind je mijn eigen specialistische shampoos voor labradoodles en shampoo’s voor alle andere rassen. Onze hondenshampoos hebben een sterke anti klit en detangling werking. Naast de universele shampoos bieden wij ook oplossingen voor vacht en huidproblemen.

Verzorgend en herstellend

Het bijzondere aan onze collectie is dat onze producten mild zijn, een herstellende en verzorgende werking hebben dankzij de unieke samenstelling in Sheabutter & Cocoa Butter & Glycerine, Amandelolie, Vitamine E, Biologische Gouden Olie & diverse Etherische oliën. Al onze producten kunnen veilig samen gebruikt worden.

Onze shampoos zijn vrij van bijvoorbeeld siliconen (die een schadelijke residu kunnen opbouwen), sulfaten en parabenen.

Blokshampoos: de beste natuurlijke hondenshampoo

Wat is de beste natuurlijke hondenshampoo? Wij adviseren Blokshampoos. Dat is even wennen voor veel mensen zo’n bijzondere shampoo in blokvorm. Maar volgens ons de beste keuze wanneer je een shampoo wilt met maximale verzorgende werking.

Waarom hondenshampoo in blokvorm? Eigenlijk heel logisch. Misschien weet je het nog van de scheikunde lessen van vroeger. Olie lost niet op in producten op waterbasis. Om olie op te kunnen lossen in vloeibare shampoos heb je dus agressieve ingrediënten nodig. Ingrediënten die schadelijk kunnen zijn voor de hondenvacht en doordat je de etherische oliën “oplost” is de werking minder goed. In een blokshampoo hoeven wij de oliën niet op te lossen. De herstellende en verzorgende werking is optimaal en de hondenvacht wordt niet beschadigd. De natuurlijke balans van hondenvacht en huid blijft intact of wordt hersteld. Je kunt je hond dus zo vaak wassen als nodig.

Bijkomend voordeel. De blokshampoo is erg geconcentreerd en daarom een voordelige keuze. Je gebruikt een klein brokje per keer en kun met één normale blokshampoo je hond meer dan 50 keer wassen.

Daarom vinden wij de blokshampoo de beste natuurlijke hondenshampoo. Probeer jij het ook een keertje?

Natuurlijk4Dogs productlijn

De producten van Natuurlijk4Dogs worden door mijzelf gemaakt in Lutten. Ik ben al meer dan 35 jaar actief binnen de fokkerij, kynologie en vachtverzorging van heel veel rassen. Ik ben onder andere actief geweest als producent en in de research van een bekend dierencosmetica product (Dogs Stuff). Natuurlijk4Dogs vachtverzorging voor honden is mijn eigen productlijn. Geheel vrij van chemicaliën en een directe oplossing bij heel veel kwalen. Direct uit voorraad geleverd (of voor jou gemaakt).

Getest in een extern laboratorium

Deze natuurlijke producten voldoen volledig aan de Europese Cosmetica wetgevingen. De producten zijn getest in een onafhankelijk laboratorium en de afschriften daarvan zijn zichtbaar in onze winkel in Lutten.

Advies nodig over onze natuurlijke hondenshampoos of vachtproblemen?

Weet je niet welke shampoo je moet kiezen? Heeft jouw hond een vachtprobleem en wil je graag advies over het gebruik van onze producten? Bel dan nu voor vrijblijvend advies 06 46 83 55 62 of maak een afspraak en bezoek onze winkel in Lutten.

Ik help je graag verder.

Marion Brouwer
Ontwikkelaar van Natuurlijk4Dogs en Vachtdeskundige

De waardering van www.natuurlijk4dogs.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 99 reviews.