Corona virus COVID-19

De enige manier waarop “honden het virus kunnen overdragen” is als zij bv. door een besmet persoon aangeraakt worden (of op geniest etc.) en daarvoor een beetje virus op hun vacht krijgen en vervolgens de hond weer wordt aangeraakt door een andere persoon die daarop zijn handen in zijn ogen, neus of mond stopt. Zoals bv ook kan met een deurknop. Deze kans is niet echt groot overigens. Honden zelf kunnen geen COVID-19 krijgen voor zover wij nu weten. Dus gemakkelijke oplossing: voordat je je hond lekker knuffelt was je goed je handen, hoest of nies nooit op je hond etc.

We krijgen veel vragen over wat de gevolgen bij ons zijn nu er strengere maatregelen worden genomen om de verspreiding van het Corona virus zo veel mogelijk te voorkomen. Hoe is de situatie bij ons op dit moment:

 • Wij zien een sterke stijging in de verkoop van honden shampoos en met name de bos shampoo, en andere essentiële producten zoals vacht spray. Wij doen onze uiterste best om de voorraad op peil te houden.
   
 • Op dit moment zijn er geen voorraadproblemen veroorzaakt door het Corona virus. Het zou kunnen dat de voorraadproblemen nog wel ontstaan. Heb je een specifieke vraag over een product kun je het beste even contact opnemen met onze klantenservice: 06 46 83 55 62.
   
 • We hebben in ons magazijn in Lutten al minimaal contact met de buitenwereld. Contact met bezorgers en chauffeurs hebben we nog verder beperkt door de producten te laten bezorgen aan de zijde van ons gebouw waar geen medewerkers aan het werk zijn.
   
 • We hebben extra hygiënemaatregelen getroffen en zorgen dat al onze medewerkers voor, tijdens en na hun dienst hun handen wassen en we maken extra vaak schoon.
   
 • Wil je liever geen contact met de postbezorger? Plak dan een briefje op de deur dat je er wel bent en dat ze het pakket voor de deur mogen neerzetten.

We hopen natuurlijk dat iedereen veilig en gezond blijft. Voor zover wij het nu zien is hamsteren niet nodig, maar we begrijpen het natuurlijk goed dat je extra voorraad in huis wilt halen (zeker in het geval van allergische dieren). In verband met het coronavirus is Natuurlijk4Dogs in ieder geval tot 06-04-2020 gesloten voor bezoek. De webshop blijft vooralsnog wel gewoon open, maar op dit moment is het nog onduidelijk of dit ook zo blijft. Wij raden je dan ook aan op tijd te bestellen. Mocht de webshop gesloten worden dan word je per nieuwsbrief geïnformeerd.

Om een beetje te helpen zijn beide producten te verkrijgen met een 100% korting en wel als volgt:

Koop de Bos Shampoo en krijg de Vacht Spray (groot) gratis bij!

UPDATE:
* Webshop is 24 uur per dag OPEN zolang door de koeriers wordt bezorgd.
* 1 keer per week worden de parketten verzonden namelijk op vrijdag.
* We zijn en blijven telefonisch voor raad en daad beschikbaar op: 06 46 83 55 62.
* De workshops zijn tot nader order opgeschoven en worden niet gegeven.
* Door de vele maatregelen die genomen worden i.v.m COVID-19 , heb ik besloten om voorlopig, tot nadere berichtgeving, de verzending van de orders 1 keer per week te laten plaatsvinden, te weten: elke woensdag. De webshop is 24/7 open om uw bestellingen op te nemen, en wij leveren, zoals altijd uit voorraad, dus geen levertijden (tenzij het bij een bepaald product aangegeven staat uiteraard). Houd er dus rekening mee dat er voorlopig alléén elke woensdag verzonden zal worden. Verklaring POSTNL Het coronavirus zorgt voor uitzonderlijke omstandigheden. Aandacht voor mensen en onze samenleving is belangrijker dan ooit. Het bezorgen van post, pakketten en andere zendingen voor onze klanten draagt bij aan het in stand houden van het maatschappelijke verkeer. Daarom blijven we op verantwoorde wijze in Nederland bezorgen. We nemen extra maatregelen om de verspreiding van het virus te voorkomen. In deze mail lees je meer over de maatregelen.

Bezorging van post en pakketten
Vanaf vandaag tekent onze bezorger na toestemming van de ontvanger voor ontvangst. Dit doen we om het contact tussen mensen te minimaliseren. We vragen de ontvanger om de laatste 3 tekens van het legitimatiebewijs en noteren deze in het handtekeningveld.

Verruiming bezorgtijden en andere maatregelen voor bezorgers
We werken op dit moment aan de verruiming van de dagelijkse bezorgtijd en andere maatregelen voor onze bezorgers. We treffen aanvullende maatregelen om de werkomstandigheden zo gezond en veilig mogelijk te houden en de kans op besmetting te verkleinen.