Custom Made

Custom made wil in principe zeggen: gemaakt op basis van de wensen en de ideeën van JOU mijn klant. Ik neem daarom ook opdrachten aan die je zelf hebt bedacht, maar niet kan of wil uitvoeren. Dit moet uiteraard wel binnen mijn praktisch haalbaar en uitvoerbaar mogelijkheden liggen. Natuurlijk4Dogs | 4Pets heeft veel kennis van zaken in huis, dus daar gaan we zeker uitkomen.

Hoe gaat dit, custom made, in de praktijk en in zijn werk?
Jij geeft aan wat het idee of wens is en ook wat je budget is en wanneer je “het” af wil hebben. Het persoonlijke contact gaat middels een gesprek. Tijdens het gesprek geef ik aan of jouw wens en verzoek technisch mogelijk is. Wanneer je wenst stuur ik je op jouw verzoek een vrijblijvende offerte.

Let wel dat dit product dient, wanneer het product de humane sector betreft, nog wel een veiligheids- en stabiliteitstest te ondergaan, voordat ik het aan je mag verkopen. Ben je hiermee akkoord dan ga ik  met veel plezier voor je aan de slag. Hou wel rekening met een levertijd om alles te kunnen doorlopen van minimaal 3 maanden.

Zo simpel en eenvoudig kan het zijn. Op mijn contact pagina staat de informatie om op eenvoudige wijze met mij in contact te komen.

Op verzoek en na veel vraag heb ik bijvoorbeeld de DoodleParfum gemaakt (zie foto hieronder). Zo zie je maar dat er veel mogelijk is en het een kwestie van overleg en vragen is wat allemaal kan en kan eigenlijk elke wens in vervulling gaan!