Downloads & Whitepapers

downloads & whitepapers

Waar vind je wat aan gratis informatie hier op de website?

Voor ons van Natuurlijk4Dogs team is alles makkelijk te vinden op de website maar ik merk dat ik vaak aan de telefoon (klantenservice) dat ik naar de webpagina verwijs die heet: Downloads & Whitepapers. Het mooie is dat wat op die pagina aan content staat is gratis, wachtend en speciaal voor jou. Je vind het door naar het Blog te gaan dan scrol je wat naar beneden dan aan de rechterkant zie je categorieën. Zie voor uitleg naar het plaatje hieronder.

download-whitepapers

De oplossing voor anti klit bij vachtwisseling

Veel mensen zitten met het probleem dat wanneer de pup tegen de 10 maanden oud is de zogenaamde “vachtwisseling” periode komen. Van de pup/kleutervacht gaat jouw Doodle over naar volwassen vacht en deze volwassen vacht klit doorgaans minder snel dus een kwestie van doorzetten. Er is licht aan het eind van de vachtverzorging tunnel.

De (Labra)Doodle volwassen vacht is simpel tijdens zijn of haar leven te onderhouden met behulp van Natuurlijk4Dogs verzorgingsproducten. Veel mensen vragen aan mij “Hoe gebruik je vachtverzorgingsproducten van Natuurlijk4Dogs?”. Hierop is mijn standaard antwoord: “Bij de producten staat hier op de website veilig samen te gebruiken dus doe dat ook!

Weeklijsten over hoe de producten te gebruiken vind je op de weeklijsten weergegeven. Ook vind je bij de tabbladen (op een desktop is de makkelijk te zien) instructies en video’s om te bekijken.

downloads & whitepapers

Bij de Downloads & Whitepapers staan inmiddels diverse weeklijsten en/of uitleg, en de komende tijd komen regelmatige nieuwe (week)lijsten erbij te staan. Kom regelmatig terug is mijn advies. Heb je een verzoek laat jouw verzoek over een uitdaging laat dit aan mij weten middels het contact formulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.natuurlijk4dogs.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 101 reviews.