Ervaring van klanten

Leer hoe weer schoon te worden zonder te wassen.

Met mijn producten heb ik al vele duizenden honden over de hele wereld honden de afgelopen 35+ jaar internationaal kunnen helpen met het oplossen van diverse huid en vacht problemen of zoals ik noem uitdagingen. Voor jouw hond heb ik beslist ook een oplossing voorradig en beschikbaar.

Hier onder vind je de linken voor de website pagina’s met de praktijk en gebruiker en ervaringsverhalen van Natuurlijk4Dogs producten bij problemen bij hun lieveling. Soms schrijnend en soms ook al opgegeven of dit nu groot of klein is. 1 ding kan je wanneer je alles leest concluderen namelijk dat voor ieder huid of vachtprobleem ik een oplossing bied en dat deze ook 100% werkt.

De praktijkverhalen zijn van commerciële trimsalon en ook van de particulier/kennel voor diverse soorten van dieren. Een scala aan huid en vachtproblemen zoals simpel hebben en houden van klitten en dan de oplossing hiervoor maar ook complexe huid en vacht problemen zoals eczeem en olifantshuiden. Bij allemaal is de uitkomst een positief resultaat. Lees de verhalen en oplossingen en vind je dat jouw verhaal erbij dient te staan mail → me jouw verhaal dan zet ik hem erbij!


Goldendoodle JIP