Even dat je weet over natuurlijke ingrediënten in de producten in de zomer

puppy in de natuur

💖 De natuur in je eigen huis voor de vachtverzorging en nu binnen handbereik 💖

Waarom “moet” je dit weten?

Als bedrijf gespecialiseerd in 100% natuurlijke honden huid en vacht verzorg artikelen hebben we vanaf de aanvang de bewuste keuze gemaakt om alleen natuurlijke ingrediënten te gebruiken voor onze productenlijn. De reden hiervoor is duidelijk namelijk waarom niet natuurlijk gaan wanneer de natuur heel veel oplossingen biedt voor heel veel uitdagingen.

Wat ook meteen duidelijk werd was het volgende namelijk dat we de ware dierenliefhebber intensief dienen te informeren wat nu essentieel “anders” is ten opzichte van de “normale” standaard verzorg producten. We beginnen met het bewaren van de Natuurlijk4dogs producten doe je bij warm weer, boven de 22-23 graden dan is mijn advies om de producten in de koelkast te bewaren.

Het grote voordeel

Het grote voordeel is dat de verschillende oliën en vetten die erin verwerkt zijn, dat deze wat harder blijven en op deze manier van bewaren dus in de koelkast en hou je wat meer van de originele structuur zoals dit voor het product bedoelt is. Vind je het een gedoe of wil je geen producten in je koelkast dan is het nadeel alleen dat je product wat meer vloeibaar is en dat de oliën gaan drijven die je op eenvoudige manier oplost door even goed te gaan schudden. Hiermee maak je tijdelijk het product weer homogeen zoals je wenst.

Natuurlijke hondenshampoo concentraat voor alle vachttypen

Deze natuurlijke hondenshampoo (120ml*) voor universeel gebruik is extra geconcentreerd en daardoor een stuk voordeliger per wasbeurt (bij juist gebruik) dan een traditionele vloeibare shampoo. Deze shampoo is erg sterk geconcentreerd met verzorgende 100% natuurlijke ingrediënten. Zeer mild voor de vacht (je kunt je hond zo vaak wassen als je nodig vind) met sterke anti klit werking en snelle droogtijd.

  • Hoge concentratie aan verzorgende bestanddelen
  • Sneldrogend
  • Extra mild (beschadigd de vacht en vetlaag niet)
  • Extra verzorgend (hersteld de natuurlijke balans van de vacht)
  • Sterke anti klit werking
  • Geen pluizige vacht na een wasbeurt
  • Maakt doffe vacht glanzend.
  • Tot 80% vaker wassen met dezelfde hoeveelheid (lees de instructies)

*Professioneel gebruik? Andere hoeveelheden op aanvraag (vanaf 5 liter).

Uniek formule, het beste van twee shampoo’s

Deze shampoo is een hybride van onze shampoo blok en de vloeibaar. Een vloeibare shampoo heeft iets agressievere bestandsdelen nodig om oliën op te lossen (olie lost niet op in water). Dit gaat ten koste van de verzorgende werking, desondanks hebben we toch sterk verzorgende shampoo maar een van reguliere vloeibare shampoo heb je wat meer nodig tijdens het wassen. Als tegenhanger hiervan verkopen wij de blokshampoo. Een hele goede shampoo, ook als het gaat om specifieke vachtoplossingen. Maar minder makkelijk in gebruik. Daarom hebben we een nieuwe formule ontwikkeld. Na 2 jaar testen en optimaliseren hebben wij een hondenshampoo ontwikkeld met een unieke samenstelling dan 100% natuurlijk is, extra voordelig is en een sterk verzorgende werking heeft. Wat kun je verwachten? Een extra geconcentreerde shampoo dat makkelijk is in gebruik en een sterkere verzorgende werking heeft. Gemiddeld heb je slechts een paar eetlepels nodig per wasbeurt maar het resultaat mag er zijn! Kortom de voordelen van de blokshampoo en vloeibare shampoo maar niet de nadelen. Deze shampoo is wat lobbiger dan je gewend bent maar heel makkelijk in de vacht aan te brengen.

Voordeel ACTIE

De actie 2 + 1 GRATIS

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.natuurlijk4dogs.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 89 reviews.