Ervaringen van gebruikers

Met mijn producten heb ik al vele duizenden honden over de hele wereld honden de afgelopen 35 jaar internationaal geholpen met het OPLOSSEN van heel veel huid en vacht problemen. Voor jouw hond zijn vacht problemen zoals krabben of bijten of altijd maar klitten tot vervelends toe daarvoor heb ik direct voor jou en je harige vriend een oplossing beschikbaar.

Hieronder vind je de linken voor de website pagina’s met de praktijk ervaringsverhalen van en met het gebruik van de Natuurlijk4Dogs producten bij problemen bij hun lieveling of dit nu groot of klein probleem is. 1 ding kan je wanneer je alles leest concluderen namelijk dat voor ieder huid of vachtprobleem ik een oplossing bied!

De praktijkverhalen zijn van commerciële trimsalon en ook van de particulier/kennel voor diverse soorten van dieren. Een scala aan huid en vachtproblemen zoals simpel hebben en houden van klitten en dan de oplossing hiervoor maar ook complexe huid en vacht problemen zoals eczeem en olifantshuiden.

Lees de verhalen en oplossingen en vind je dat jouw verhaal erbij dient te staan mail me jouw verhaal dan zet ik hem erbij!

schema overzicht producten