Gouden Olie, het nieuwe anti klit bestandsdeel voor hondenvacht verzorging

Gouden Olie, het nieuwe anti klit natuurlijk product die direct de oplossing biedt bij vervilting en klitten en nog is klitten en direct de klitten oplost en ook nog is een langdurige vachtprobleem oplossing is. Daarbij wanneer een hondenvacht niet in correcte conditie is dan is de kenmerk hiervan dat wij mensen zeggen dat de vacht stinkt. Hondenvachten die een zogenaamde vachtwisseling kennen en erin zitten dan is voor jullie het echt de moeite waard om verder te lezen. En dan ook nog de belofte kom je er niet uit dan is contact een optie en je wordt op deskundige manier verder geholpen.

Wat is Gouden Olie anti-klit?

De Gouden Olie anti-klit is geboren en voor jou beschikbaar. Een 100% natuurlijk vachtverzorging product die veel huid- en vachtproblemen gaat oplossen voor jou. Een van de kenmerken voor de bio oliën die we in de producten voor het samenstellen en gebruiken zijn dat deze allemaal van bio kwaliteit zijn en niet alleen dat, ook kijken we hoe de oliën worden geteeld en als product worden vervaardigd samen met de natuur. Dat heeft voor jouw viervoeter en harige vriend als voordeel dat uiteindelijk hij/zij niet na verloop van tijd ziek wordt. Ik hoor jou denken hoezo wordt mijn hond ziek? De huid van mens en dier is het grootste orgaan wat in staat is door middel van de huid stoffen op te nemen die in de verzorgartikelen zijn verwerkt. De huid maakt geen onderscheid in slechte of goede kenmerken en eigenschappen.

Voor de verlanglijst van het assortiment van Natuurlijk4Dogs was een volledig natuurlijk olie samen te stellen die volledig natuurlijk en daarbij volgens BIO norm geproduceerd is en dan ook en dat is wel het allerbelangrijkste dat de olie geschikt is voor de honden huid en vacht. Dat de garantie en belofte is dat de Gouden Olie meehelpt met de vachtverzorging en de kenmerk en eigenschap heeft dat de Gouden Olie een anti klit is en tegen vervilting direct actief werk. Een olie die volledig is afgestemd op de huid en vacht van iedere hond. Een olie die de huid niet afsluit en niet de talgklier stimuleert waardoor ontstoken haarzakjes tot de mogelijkheden behoort. De gouden olie zorgt voor directe glans, gespleten haarpunten worden direct opgelost en ook bij regelmatig gebruik voorkomen en klitten verdwijnen.

Wanneer gebruik je Gouden Olie?

De Gouden olie is op verschillende manieren te gebruiken en ik ga je een paar voorbeelden geven. Allereerst na het borstelen neem je een druppel op je handpalm en wrijf je handen over elkaar waarna je daarna in de vachtpunten de Gouden Olie in knijpt. Het effect is dat de hydratie van ieder individueel haartje is dat deze “glad” is doordat alle schubben aangesloten zijn en er geen weerhaakjes zijn. Het ontbreken van de weerhaakjes wordt door ons ervaren als mooie glans en makkelijk doorkambaar voor langere tijd, een wens voor iedere langhaar en/of middel langhaar hondenvacht.

kapotte huid ondersteund door Gouden Olie anti-klit

De huid is van binnenuit ontstoken en is nat en warm, advies kalmeer de huid met Gouden Olie 3-5 keer daags aanbrengen.

Wanneer de huid en vacht van jouw hond onrustig is en zelf open wonden heeft dan meerdere keren per dag 3-5 keer aanbrengen waarna de hond rust krijgt en zo de wonden kunnen genezen. Zijn de wonden ontstoken is het een overweging waard om ook Colloïdaal zilverwater > erbij te gebruiken. Uiteraard is bij Natuurlijk4Dogs telefonisch of online advies gratis. Wanneer de huid en vacht vettig blijft is het verzadigingspunt bereikt en kan je het aantal keren insmeren met de Gouden olie verlagen.

Wil je de vachtspray wat voller en of rijker dan doe je 1-3 druppels Gouden olie in de vachtspray >

Ook is de Gouden olie goed te gebruiken als masker voordat je de hondenvacht gaat wassen. Ook hier gaat op hoe langer je de Gouden olie laat intrekken hoe beter maar pas wel op dat de huid en vacht vies wordt.

De oplossing én ter voorkoming van

  • Vachtwisseling klitten
  • Vervilting
  • Ontstaan van klitten
  • Droge en beschadigde vacht
  • Olifantshuid
  • Eczeem

Zoals je ziet is de Gouden olie een multi toepasbaar product geschikt voor alle hondenvacht uitdagingen. Gaat de vacht van je hond in vachtwisseling is het advies om regelmatig de Gouden Olie in de hondenvacht en/of op de hondenhuid aan te brengen. Wat ook kan is een masker aan de huid en vacht geven van Gouden olie zodat de klitten “oplossen” en je op eenvoudige wijze de 1e fase van vervilting tegen gaan en/of op te lossen. Je gaat altijd goed met het gebruik van de Gouden olie bij elke uitdaging en fase van de hondenvacht.

Hondenvacht olie conditioner met instructies
Gouden Olie Vachtcréme

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.natuurlijk4dogs.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 96 reviews.