Hoe verder?

Inmiddels werk ik bijna 2 weken met de producten van Natuurlijk4Dogs in mijn trimsalon.
De resultaten van de producten verbazen mijn dagelijks steeds weer. Waaronder het wassen van een Kaukasische Owcharka, dit zijn honden met een enorm dikke lange vacht. Ik heb afgelopen dinsdag weer een in de trimsalon gehad, genaamd Zita. Dit was best spannend om te doen, dit doordat ik altijd met zulke vachten een was/blaas methode gebruik.

Ik heb voordat ik Zita in bad heb gezet op advies eerst multi-olie aangebracht op haar vacht. Dit helpt na het natmaken van de vacht extra mee dat de blokje repair shampoo de vacht pakt. Ik heb bij Zita twee blokjes repair shampoo gebruikt zodat ik met twee handen Zita kon wassen. Nadat ik de shampoo op haar vacht heb aangebracht heb ik net als met de producten hiervoor haar een poos laten intrekken. Dit zodat de dode ondervacht wordt geselecteerd en samen komt. Nadat ik dit lang genoeg heb laten intrekken heb ik haar grondig uitgespoeld.

Aangezien deze shampoo veel minder schuimt dan mijn voorgaande producten was het uitspoelen van de repair shampoo vrij snel gedaan. Wat was haar vacht weer mooi schoon en wat kon ik duidelijk de dode ondervacht al zien uitsteken. Ook hierbij zag ik weer na het uitknijpen van de vacht met een handdoek hoe droog de vacht alweer oogde. Nu kwam natuurlijk het moment van de waarheid, het uitblazen van de vacht waarbij de dode ondervacht eruit moet komen. Nou ik geloofde mijn ogen gewoon niet, zo geweldig gewoon. De haren vlogen er hard uit, zoals het ook hoort met de was/blaas methode. In een veel kortere tijd dan wat ik normaal gewend ben met haar was ze goed schoon, heb ik haar dode ondervacht eruit geblazen en was ze kurk droog. Na dit alles heb ik haar vacht heerlijk in gesprayd laagje voor laagje met vachtspray voor extra glans. Daarna heb ik nog even snel een kam door haar vacht heen gehaald zodat alle haren weer op zijn plek viel zoals het hoorde bij deze hond.

Ook afgelopen vrijdag met Aimy een Akita Inu die hard een trimbeurt nodig had heb ik het op dezelfde manier gedaan als met Zita. Ook met haar resultaten was ik verbaasd.

Vele klanten van mijn zijn ook zeer te vrede over de producten van Natuurlijk4dogs. De manier van omgang met honden, mijn manier van trimmen en nu mijn manier van verzorgen van de huid en vacht van hun huisdieren zien ze heel graag en dit geeft hun een fijn gevoel. De producten die ik verkoop in mijn trimsalon gaan hard. Klanten willen graag naast dat ik zo goed ben voor hun dieren ook het allerbeste voor hun dieren thuis.

Ook de katten die langs komen voor een trimbehandeling worden na afloop gehandeld met vachtspray en multi-olie zodat hun vacht weer extra tot rust kan komen en weer mooi glimt.