Hoezo ik lieg?

Geplaatst door Trimsalon Selina op Dinsdag 22 oktober 2019

Heftige titel wanneer je dit leest en laten we 1 ding vooral duidelijk stellen dat liegen heel ver van me staat. Ik ben voor transparantie en voor de feiten waarbij ik nadrukkelijk niet zeg de waarheid want vertel me wat is de waarheid? Jouw hond verteld me de waarheid wanneer ik zijn vachtharen onder de microscoop leg en bekijk maar dat zijn weer feiten dus zijn feiten meer dan een fabel?

De video hierboven laat zien hoe een professional om gaat met de blok shampoo de met verse geitenmelk is vervaardigde honden shampoo Repair shampoo → Heel duidelijk geeft Selina (de trimster) aan dat de hond die ze was leidt aan diverse allergieën. Dat o.a. de honden shampoo Repair shampoo → de hond rust geeft en de pootjes waar ook de nodige problemen mee zijn worden gemasseerd met de Multi-Crème →

Geplaatst door Trimsalon Selina op Dinsdag 22 oktober 2019

Bij veel honden werken de producten direct en zal je ervaren dat het krabben en bijten en scheuren langs de bank of muur ophoudt. Waarom houdt dit op? De hond heeft geen jeuk meer en kan wat anders gaan doen wat hoger in prioriteit voor hem of haar ligt en gaat hij of zij ook doen. Geen enkele hond wil altijd maar krabben of bijten integendeel. Er zijn praktijk gevallen te noemen dat de hond eindelijk is toekwam aan lekker rustig slapen en hierdoor als herboren werd ervaren doordat hij weer kwam met een balletje of wat dan ook te komen spelen!

Dat wil ik voor iedere hond en jij toch ook voor jouw hond?
Ben je net als ik inspireert en wil jij ook alleen het beste voor jouw lieveling dan heb ik HIER → een link voor de blok shampoo. Het grote voordeel voor jou en je harige vriend is dat je meteen aan de slag kan en je dag dag kan zeggen tegen klitten, wondjes, eczeem en alle andere narigheid. Hier de link om nu te KOPEN →