Hond PIP

Wat kan ik hierover zeggen dan dat ik zo blij ben voor Cavelier King Charles Spaniel PIP! Geen jeuk meer in zijn leven. Pip heeft tijd voor andere dingen.

Jaren had hij huidproblemen die je het best kan omschrijven als een hel voor PIP zijn voor nu voor verleden tijd. Ik ben de uitdaging aangegaan en heb samen met de eigenaresse en JIP de wekelijkse adviezen opgevolgd met de diverse producten van Natuurlijk4Dogs. Voor PIP zijn op maat gemaakte producten gemaakt.

Inmiddels zijn we ruim 3 maanden verder en PIP is van zijn altijd aanwezige jeuk verlost, iets wat anderen niet voor elkaar kregen! PIP heeft weer tijd voor anderen dingen zoals het spelen met speeltjes en bijten op botjes iets wat voorheen niet aan de hand was. Er zijn ook kinderen in het gezin waar PIP woont en je kan je zo voorstellen dat een hond met open wonden niet echt het voorbeeld van een gezinshond is. Pip kan weer spelen met de kinderen en iedereen kan PIP knuffelen zonder dat het “vies” is.

N.B. het reguliere traject met diverse (bloed e.d.) medische onderzoeken was door PIP en zijn eigenaresse reeds doorlopen en had tot niets geleid. Toch vind ik het wel belangrijk dat eerst e.e.a. wordt uitgesloten alvorens ik advies en tips geef!