Kerst en de Vacht

Wat is nu leuker dan de kerst-sok die voor jouw allerliefste hond is te vullen met producten die alleen maar positieve werking en positief resultaat geven zoals GEEN klitten meer of klitten meer krijgen in de vacht van jouw hond. GEEN doffe en droge vacht die stinkt maar een lekker glanzende mooie gezonde vacht die overal wordt gezien. Lekker jouw hond aaien en dan horen van “wat ruikt hij lekker!”. Dan voel je toch trots en weet je 1 ding zeker jij bent een goede baas voor jouw harige familielid.

Hoe doe je dat dan ervoor zorgen dat je hond lekker ruikt en door iedereen speciaal wordt gevonden en heel laag drempelig is om hem te aaien?
Er zijn een paar verschillende manieren om een lekker ruikende hond te krijgen. De snelste effectieve manier, maar kost wel het meeste tijd, en het grote voordeel is dan dat de geur wel 3 weken lang blijft hangen is, om jouw harige vriend te wassen met één van de shampoos. Drogen aan de lucht is eigenlijk alleen een optie wanneer de vacht niet te lang is. Heeft jouw lobbes een vacht langer dan 1 cm is mijn advies altijd te gaan föhnen in combinatie met de vachtspray. Het voordeel van het sprayen van de vachtspray tijdens het föhnen is dat de vachtspray als anti-klit werkt.

Vind je dat wassen bijvoorbeeld zo tijdens de drukke feestdagen net even te veel van het goede dan heb je natuurlijk de honden parfum een heel goed alternatief voor een mooie glanzende vacht en lekkere geur. Speciaal voor de feestdagen hebben we de geur “kerstkoekies” en een voorstelling voor deze geur is de geur van net gekapte verse kerstboom en de geur van net gebakken kerstkoekjes. Dit alles zo perfect samen gemixt at jou en jouw harige vriend meteen in de feestdagen stemming brengt.

Ook de honden parfum bevat vele verzorgende natuurlijke ingrediënten die ervoor zorgen dat de vacht van jouw hond direct gaat glanzen en vooral HEERLIJK ruikt. Een verzorgend product die doet wat hij zegt zonder nonsens. Speciaal voor de Feestdagen is de product categorie PROMOTIES voor jou en je hond gemaakt om snel en effectief te kunnen shoppen met handige en vooral mee werkende producten.

Feestdagen DEALS
Nu snel profiteren!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.