(Labra)Doodle anti klit Vachtspray – de oplossing tegen klitten & vervilting

(Labra)Doodle anti klit Vachtspray - de oplossing tegen klitten & vervilting

(Labra)Doodle anti klit Vachtspray – de oplossing tegen klitten & vervilting

Herken je dat je de vacht van je Doodle heeft klitten en is pluizig en droog is en je wilt dat de vacht mooi glanzend is zonder klitten dan is het raadzaam om verder te lezen. Dor en droge vacht komt doordat de vacht niet optimaal gehydrateerd is wat kan komen door diverse elementen denk aan het gebruiken van niet natuurlijke producten ofschoon deze producten wel zeggen dat ze ecologisch en biologisch zijn.

Maar weet dat niet alles wat erin zit er ook opstaat zeker niet als inci. De vacht spreekt voor zich want hij zit de vacht vol met klitten dan is 1 ding is duidelijk ecologisch en biologisch is datgene zeker niet. Het bestanddeel siliconen maakt in de 1e instantie de vacht mooi glad en makkelijk kambaar maar je maakt een built up wat simpel in de praktijk betekend dat de ellende voor de vacht na 3-5 maanden begint. Vandaar dat je ook altijd met de Diepte Reiniger shampoo wast voordat je met Natuurlijk4Dogs producten begint. Je aalt zo eerst de narigheid (built up) weg.

Siliconen is chemisch en komt niet uit de natuur. Natuurlijk4Dogs is volledig siliconen vrij maar gebruikt bijvoorbeeld het dure zijde extract als ingrediënt.

Terugkomend op voer. Voer is goed daar waar je hond het goed op doet al het andere is fout. De samenstelling en ook het dagelijkse voer wat je geeft. Het is goed voer maar het voer past niet bij je Doodle en nog meer van dergelijke kleine (vergeten) dingetjes.

Het voordeel van een wèl optimaal gehydrateerde vacht is dat deze niet of nauwelijks klit of vervilt en dat is de status van de vacht die je allemaal als trotse eigenaar wenst. Deze optimale hydratatie verkrijg je door de Natuurlijk4Dogs Vachtspray – anti klit spray voor (Labra)Doodles te gebruiken eventueel aangevuld met druppels Gouden Olie. Een en ander uitgelegd bij Natuurlijk4Dogs Vachtspray – anti klit spray voor (Labra)Doodles.

Verhouding van Gouden Olie druppels in (Labra)Doodle anti klit Vachtspray

Uiteraard is een persoonlijk (gratis) advies altijd mogelijk. Specifiek voor jouw Doodle en jouw situatie!
Neem gratis contact met me op! Ik help je heel graag verder en/of op weg.

Droge vacht1-6 druppels Gouden Olie100 ml (Labra)Doodle anti klit Vachtspray
Matiig droge vacht6-12 druppels Gouden Olie100 ml (Labra)Doodle anti klit Vachtspray
Ernstig droge vacht12-18 druppels Gouden Olie100 ml (Labra)Doodle anti klit Vachtspray

Verhouding van haren

Met de Dubbel effileer hondentrimschaar ben je in staat om het aantal haren per vierkante centimeter te verkleinen waardoor de weerstand door het aantal haren te verkleinen. Dit heeft als voordeel dat de vacht voller er uitziet ondanks dat er minder haren per vierkante centimeter aanwezig is. Het effect van het gebruik van de Dubbel effileer hondentrimschaar dat je niet meteen de lengte inkort maar het volume van de vacht. Te samen met een volledig gehydrateerde haar (meerdere haren geeft een vacht) geeft direct minder klitten waardoor je geen vervilting krijgt dan wel ontstaat. Ofschoon het verkrijgen van optimale

Uitdunnen met de dubbel effileerschaar

(Labra)Doodle anti klit Vachtspray - de oplossing tegen klitten & vervilting
  • Verdeel de linker zijde in diverse horizontale partitie lijnen, in dit plaatje de groene lijnen van ongeveer 5 cm breedte en kam deze partities goed door zodat ze klitvrij zijn. Gebruik hiervoor de Labradoodle kam – controle kam.
  • Wanneer deze partitie klitvrij is zet tegen de huidlaag aan de eerste horizontale knip met de Dubbel effileer hondentrimschaar.
  • Herhaal dit naar gelang men wil uitdunnen. Meer knippen is meer uitdunnen. Gemiddeld knip ik 3x keer per partitie van 5 cm. Bij sterk gekrulde (culy’s) knip ik het dubbele aantal keren dus 6x keer per partitie.

Ondersteunende producten:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.natuurlijk4dogs.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 99 reviews.