Nieuw Pijnstillende Crème & Stress Verlagend

pijnstillende creme voor honden (pijnverlichting)

Nieuw de pijnstillende crème voor honden (bij chronische pijn & stress)

Nieuw is de geboorte van de pijnstillende crème voor honden is ontwikkeld, onze harige vriend(in), en met name voor die honden die dagelijks lijden aan pijn, iets wat de kwaliteit van het leven negatief aantast, is bij deze een feit.

Waarom zou je specifiek dit 100% natuurlijke product toevoegen aan het bestaande assortiment? Allereerst voldoet het product volledig aan onze bedrijfsfilosofie namelijk dat de ingrediënten alleen mogen bestaan uit wat de aarde ons biedt en de oplossing biedt aan een vraag die we kregen.

De vraag is/was kan je een product samenstelling die een pijnverlichting geeft?
En hieraan hebben we gehoor in woord en daad gegeven en is de pijnstillende crème voor honden met chronische pijn daarvoor ontstaan en gerealiseerd. Bij het bewegingsapparaat kunnen om diverse redenen chronische pijnen ontstaan iets wat de levenskwaliteit ernstig van jouw viervoeter aantast en zo ook de onderlinge band tussen jullie twee.

Wat ook kan ontstaan is het ontwikkelen van agressie bij je harige vriend(in) en wat relatief eenvoudig opgelost en verholpen kan worden door het geven van de pijnstillende crème. Wanneer de pijn chronisch is en niet op te lossen dan adviseren we toch onderhoudsniveau dagelijks te geven.

Hoe herken je onder andere bewegingspijn?

artrose bij hond

Onder andere één van de meest voorkomende chronische pijn is de pijn veroorzaakt door het bewegingsapparaat wat simpel gezegd betekend zijn de gewrichten in de poten zoals de polsen en elleboog en ook schouder en ga zo maar verder.Niet alleen geeft dit ook beperking aan het bewegen maar ook kans op chronische ontstekingen wat de totale gezondheid aantast met alle gevolgen van dien voor jouw knuffel. Pijn is moeilijk te herkennen bij honden omdat de tekenen van pijn aantoont dat hij/zij zwak zijn en daardoor een makkelijke prooi zijn met andere woorden honden laten niet snel pijn zien.

Chronische pijn is net als trauma pijn niet snel te ontdekken en daardoor ken je eigen hond, weet wanneer een bepaald gedrag en of uitingen niet “normaal” zijn. Uiteraard zijn er ook fysieke kenmerken te zien zoals een verhoogde hartslag en / of lichter tandvlees. Maar ook afnemen van spiermassa of juist niet gaan slapen maar ook het tegenovergestelde veel gaan slapen. Of juist ineens minder gaan eten of juist meer of helemaal niet meer eten. Je merkt een scala aan kenmerken.

Hoe kan jij het zelf natuurlijk oplossen en leefbaar maken?

Het uitgangspunt om deze pijn stillende product te maken is dat onder geen enkele omstandigheid er een negatief effect mag zijn en dat is gelukt dan dat wanneer je een overdosis geeft het effect is dat het dier, hond wat slaperig wordt. Overdosis is NOOIT goed en adviseren wij NIMMER maar weet wanneer dit gebeurt het effect is dat de hond slaperig wordt. We gebruiken alleen lichaamseigen stoffen aangevuld met biologische foodgrade cocosolie wat het maakt dat de pijnstillende crème makkelijk aan jouw knuffel te doseren en te geven is.

Het advies is bij milde klachten 3-5 keer daags afhankelijk van de grote van je hond (in kilo’s) hoeveel je geeft.

Wat bijvoorbeeld ook wordt gedaan bij honden die last hebben bij het bewegen zoals bij een wandeling, dat ongeveer ±15-20 minuten voor de wandeling een dosis wordt gegeven voor een ontspannen en vooral pijnvrije wandeling.

Hoe pijnstillende crème te gebruiken?

Uitwendig gebruik

  • Breng de pijn crème (minimaal) 3-5 keer per dag aan op de gewenste  plek(ken) aan.
  • Bij voldoende is de huid/vacht verzadigd en neemt de huid en of de vacht de crème niet meer op.

Inwendig gebruik

  • Wat ook kan is 3-5 keer daags 1 mespuntje (middelgrote hond circa 20 kg) groot aan de hond oraal (bek) geven.
  • De werking treed op met 15 -20 minuten.
  • Heeft de hond/dier ernstig chronische pijn is het raadzaam contact met onze klantenservice te nemen voor persoonlijk op maat advies.

Is er sprake van ontsteking, neem dan ook is een kijkje bij colloïdaal zilverwater die we eveneens zelf maken, van grote kwaliteit is en opzienbarende successen geeft. Eveneens volledig natuurlijk en eeuwen oud met bewezen succes.

Disclaimer: Wanneer uw hond/dier ziek is of klachten heeft die niet verdwijnen doet u er goed aan uw arts/therapeut te benaderen. Wij aanvaarden geen enkele verantwoordelijkheid voor zelfmedicatie. Dit artikel heeft vooral een informatieve doelstelling.
Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.natuurlijk4dogs.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 101 reviews.