Is deze nieuwe hondenshampoo de beste natuurlijke keuze?

Nieuw in de webshop! Natuurlijke hondenshampoo concentraat. Na 2 jaar testen en optimaliseren hebben wij een nieuwe hondenshampoo ontwikkeld. Deze shampoo is het beste van twee natuurlijke hondenshampoos in onze webshop. De vloeibare shampoo en de blok shampoo. Dit product is een hybride van beide shampoo’s dat makkelijker in gebruik is en dankzij een hoge concentratie het meest voordelig is per wasbeurt (je hebt maar een beetje nodig). De shampoo heeft heeft ook nog eens een sterkere werking heeft tegen klitten en droge vachten en het is sneldrogend. Wij vinden deze hondenshampoo de beste natuurlijke keuze. Waarom? Lees snel verder.

Probeer de nieuwe hondenshampoo >

Natuurlijke hondenshampoo voor alle rassen en vachten

Makkelijk in gebruik door de unieke samenstelling van natuurlijke ingrediënten die onderling een natuurlijk samenwerking hebben wat voor jou in de praktijk betekend dat je de shampoo die half vloeibaar is erg makkelijk te verdelen is zonder zijn werking te verliezen van anti klit en snel drogend. Door de unieke samenstelling is de hondenshampoo volledig en 100% natuurlijk iets waar we trots op zijn en zo de gezondheid van jouw viervoeter kunnen waarborgen.

Hoge concentratie, zuinig in gebruik

Door de extra hoge concentratie van deze specifieke hondenshampoo zijn de extra veel wasbeurten die mogelijk zijn en is de hondenshampoo de meest voordelige hondenshampoo uit het assortiment. De verpakking is 120 ml. De concentraat hondenshampoo is een natuurlijke shampoo voor alle rassen en mixen. De ingrediënten zijn 100% natuurlijk en schaadt niet de natuurlijke vetlaag van de hondenvacht. De natuurlijke anti klit maakt een doffe vacht weer glanzend en makkelijk te kammen wanneer bij reeds gevormde klitten een extra conditioner wordt gebruikt.

Voordelen en nadelen op een rijtje

Heeft een nieuw product alleen maar voordelen of wanneer je transparant bent zijn er ook nadelen te noemen? Om maar met de deur in huis te vallen want wij houden van transparantie naar onze klanten toe is deze dat we bekennen dat altijd maar dan ook altijd de blok shampoo het allergoedkoopst is. Het voordeel daarentegen wat door veel hondenbezitters als super fijn wordt ervaren is dat deze hybride hondenshampoo “vloeibaar” is. Daarbij door de wat dikkere samenstelling heel makkelijk op specifieke plekken en plaatsen is aan te brengen is zonder dat de shampoo wegloopt maar daar blijft o die plek wat je voor ogen hebt.

Niet zacht of pluizig met natuurlijke anti klit

De hondenshampoo (concentraat) maakt NIET zacht of pluizig maar behoudt de natuurlijke structuur van de vacht. Droogt de vacht niet uit en zal de vacht extreem voeden en verzorgen of zoals de vele gebruikers inmiddels volmondig kunnen beamen, “er is een natuurlijk anti-klit in de vloeibare shampoo verwerkt waardoor de vacht na het wassen niet klit maar vol valt” zonder puffy eruit te zien. De concentraat hondenshampoo is voor iedere vacht type en of structuur geschikt.

De natuurlijke jas van jouw hond, ook wel de vetlaag genoemd, wordt niet verwijdert want alleen het vuil wordt door de specifieke werking van de shampoo verwijdert. De hondenshampoo is extra mild en zeer verzorgend dat een conditioner in de meeste gevallen overbodig is en toch de honden vacht extra verzorgd. Ook de beschadigde vacht wordt op natuurlijke manier hersteld tijdens de wasbeurt.

Dikke hybride vloeibare sneldrogende hondenshampoo

Binnen 24 uur valt de vacht weer natuurlijk ook als de vacht droog is geföhnd is met bijvoorbeeld waterblazer en daarbij de vachtspray > De föhntijd wordt 80-90 % verkort door de kenmerken van deze hybride shampoo, iets wat uitzonderlijk te noemen is en zeker energie en daardoor kosten besparend is. Door de natuurlijke basis ingrediënten wordt de vacht intensief verzorgt zonder ook maar iets van droog aan te voelen of er als uitgerafeld touw uit te zien. De vacht glanst en heeft een diepe mooie volle kleur.

De oplossing én ter voorkoming van

  • Vachtwisseling klitten
  • Vervilting
  • Ontstaan van klitten
  • Droge en beschadigde vacht

Zoals je ziet is de Natuurlijke hondenshampoo concentraat een product die geschikt voor alle hondenvachten. Gaat de vacht van je hond in vachtwisseling is het advies om regelmatig de Natuurlijke hondenshampoo concentraat regelmatig de hondenvacht en/of op de hondenhuid te wassen. Wanneer je vachtadvies

Wat ook kan is een masker aan de huid en vacht geven van Gouden olie zodat de klitten “oplossen” en je op eenvoudige wijze de 1e fase van vervilting tegen gaan en/of op te lossen. Je gaat altijd goed met het gebruik van de Gouden olie bij elke uitdaging en fase van de hondenvacht.

natuurlijke honden concentraat hondenshampoo
natuurlijke honden concentraat hondenshampoo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.natuurlijk4dogs.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 71 reviews.