Ik loop vast

Even een berichtje van huishoudelijke aard en zeker om teleurstelling te voorkomen het volgende, voor wat de planning van de agenda van Doodle Trimsalon Knip namelijk deze is vol tot en met september 2020 op moment van schrijven van dit blogartikel. Mijn advies is houd hier rekening mee om teleurstelling te voorkomen vandaar dit blogbericht!

Het vol zitten betreft zowel de trimactiviteiten als ook de workshops etc. die plaatsvinden in de trimsalon. Ik weet dit gaat mensen nu al teleurstellen en ik kan alleen hierop zeggen wacht niet te lang met het hebben van een plek voor de cursussen. Doordat ik internationale cliënten heb gekregen door mond op mond reclame waar ik erg trots op ben, maar ik ben maar 1 mens en tja… VOL = VOL en dit is geen lokkertje of marketing bericht.

De combinatie van mijn uitgebreide heldere uitleg van de werking specifiek voor de vacht van jouw Doodle over de werking van de natuurlijke producten van Natuurlijk4Dogs heeft inmiddels bewezen de succesformule voor veel Doodle eigenaren die zijn die nu wel in staat zijn hun Doodle zelf te verzorgen.

Dit resulteert voor alle Doodle bezitters die nu alles weten voor en over hun eigen Doodle hun vacht dat de verzorgkosten flink zijn gedaald! Ook een voordeel is dat vachtverzorging voor jou en je Doodle kwaliteit tijd is en geen strijd meer is maar samen van de 1 op 1 tijd fijn genieten. Heb jij nu ook van waar ligt het nu aan wat doe ik fout of kan anders of beter blijf dan niet hiermee lopen maar boek een halfuurtje voor al jouw antwoorden. Weet hoe jij een de tijd tussen de vachtonderhoud sessies kan verlengen wanneer dit bijvoorbeeld handig is wanneer je extra moet werken of andere reden dat jij de sessies wat wenst te verminderen.

Door gebruik te maken van de producten speciaal ontwikkeld voor Doodles en HiER in de shop te vinden. Door speciaal voor Doodles vachtverzorgingsproducten te ontwikkelen zal je merken dat praktisch gezien overal aan is gedacht dus geen klitten die snel komen of ontwikkelen maar lagere tijd geen klitten en een mooie glans en los vallende vacht. Wanneer je de producten zelf niet hebt gebruikt zal je niet weten waar ik het over heb dus wil je een oplossing voor de vacht voor jouw Doodle kijk dan is HiER en begin bijvoorbeeld met de Doodle Vacht Spray en Multi Crème.

En vragen staat natuurlijk altijd vrij 👍