Vacht Spray ga ik jou hier uitleggen zodat hij jou direct helpt met de vacht

Facebook URL

Anti-Klit Spray korting

klik hier voor de anti-klit vachtspray:https://www.natuurlijk4dogs.nl/wp/winkel/antwoord-oplossing-voor-vachtproblemen/hulp-bij-huid-vachtproblemen/vachtspray-groot/Hier de kortingscode: 25%

Geplaatst door Natuurlijk4Dogs Vachtverzorging Specialist op Maandag 17 juni 2019

Wil je zelf op de hoogte blijven over producten en hun specifieke werking informatie en kortingscodes volg dan mijn zakelijke Facebook pagina en wanneer je dan toch op mijn Facebook pagina bent geef dan meteen een duimpje omhoog. Mijn dank is heel groot want zo help je mij weer verder met groeien van de onderneming zodat ik nog meer mooie en vooral functionele producten voor de vacht kan maken. Kortingcodes of actie couponnen geef ik veelal aan middels mijn nieuwsbrieven waar je jezelf gratis op kan abonneren.

Uitleg over Vacht Spray werking

Ervaar de wellness voor je hond en zijn of haar natuurlijk glanzende vacht. Dat de vachtverzorging wel fijn kan zijn voor baas en hond en dat dit geen treksessies met de Vacht Spray is. Ervaar hoe het is om nooit meer tijdens het borstelen te hoeven stressen van ellende omdat je steeds tegen hetzelfde aanloopt namelijk die vervelende klitten die maar eindeloos blijven doorgaan en waar geen einde aan komt al zou je het willen. Wel die droom krijgen samen met je hond genieten in je spaarzame vrije momenten. Echte kwaliteit tijd jij en je trouwe makker.

Wist je trouwens dat door de verzorgende ingredienten de verkleuring zoals een mooie diep zwarte kleur die bruinig wordt dat de Vacht Spray specifiek dit voorkomt en wanneer de vacht deze verkleuring heeft ook weer door de verzorging ook oplost zeker in combinatie met de Multi Crème. Je ziet allemaal oplossingen voor de vacht geboden door de natuur met als resultaat minder klitten en vachtverkleuring. Vachtverkleuring komt veelal door uitdroging van de vacht en specifiek veel haren.

Met de standaard Vacht Spray krijg je al ruim 85% minder klitvorming en gaat de vacht lekker ruiken

Simpel gezegd minder tot geen klitten hoe mooi is dat?
Stel je is voor dat je de voorbereiding doet voor het borstelen en in plaats van jou weg te lopen en zichzelf te verstoppen komt je Doodle (of welke mix of rashond die je hebt, ik heb zelf Doodles vandaar) naar je toe en wil geborsteld worden.

Een droom die jij nog zo niet ziet gebeuren bij de en in de vacht van jouw hond?
Dat kan ik me heel goed voorstellen wanneer ik dit product Vacht Spray
Integendeel samen met de Vacht Spray gebeurt dit wel en zie je de ommekeer van de vachtverzorging tijdens en na het borstelen!

Heb je nu geen idee hoe je een hond samen met de vacht spray kunt verzorgen daarvoor heb ik voor puppen en volwassen honden een weekschema gemaakt als een ruggensteun die je gaat helpen en adviseren. Alles met als doel de vachtverzorging zo eenvoudig maar ook effectief te hebben en te houden. Doe er je voordeel mee en zijn er vragen dan staan de contact gegevens te vinden hier op de website op het webpagina genaamd contact.