Daarom doe jij dit?

Hoe doe jij nu heel effectief borstelen zodat er geen klitjes meer ontstaan?
Een hele leuke vraag en nog veel leuker om deze voor jou te beantwoorden en nu is een oplossing aan te dragen die geen geld kost alleen maar aanwijzingen voor de correcte borsteltechniek. Een correcte borsteltechniek gaat samen met de correcte borstel voor het type van de vacht van jouw harige vriend. Geen correcte borstel en kam en ook geen correct eindresultaat dus simpel gezegd klitten en vervilting en voor langere vachten zoals zo mooi wordt gezegd geen lengte in de vacht.

Wat heb je dan aan gereedschap voor jouw type vacht nodig?
Dit is afhankelijk van de structuur en wat jouw wensen zijn. Dit zeg ik niet om een antwoord te ontwijken in tegendeel juist om jou te geven wat je zo graag wenst namelijk GEEN klitten of vervilting. Of juist alleen een soort van happerige vacht die niet vol van samenstelling is maar dun. Voor jouw harige vriend heb ik juist in gedachten een mooie volle vacht diep van kleur die danst in de wind wanneer hij of zij loopt. Of juist nooit meer die eeuwige verharing en overal vind je de haartjes die je tegen jezelf zegt dat is niet erg maar wat zou het mooi zijn wanneer dit verharen zou stoppen?!?

Ook hier gaat op dat de juiste gereedschap en ook juiste verzorgartikelen jou hiermee gaan helpen om dit te krijgen. Ik kan hier op deze webpagina eindeloze combinaties neer zetten maar om heel eerlijk te zijn en dat ben ik altijd is dat voor jou het beste advies is dat is PERSOONLIJK advies. Advies voor jouw harige knuffel is 100% uniek maatwerk die ik geef aan al mijn klanten.

Er zijn algemene weekschema’s in het download gedeelte die voor veel honden zeker zullen werken maar de grote vraag is zal een universele weekschema het allerbeste van de vacht van jouw hond laten zien? Daarom geef ik persoonlijk advies over de vacht van jouw hond zodat jij ALTIJD succes zal hebben of ieder niveau en dan zeg ik inderdaad ieder niveau. Dus gewoon dagelijks gebruik maar ook de showhonden die doorgaans maanden lang in top conditie dienen te zijn.

Met de producten van Natuurlijk4Dogs zijn we in staat om jouw droom te verwezenlijken. Of dit nu deelname aan een hondenshow is, je hond zelf de vacht verzorgen zonder problemen, voor iedere situatie of omstandigheden heeft Natuurlijk4Dogs voor jou een passend antwoord met voor jou succes! Neem ook is een kijkje bij de producten waar anderen vertellen wat zij van de producten vinden wanneer zij de producten gebruiken.

Door mijn 35+ jaar ervaring met heel veel verschillende rassen en met name de laatste jaren met heel veel mixen van hondenrassen heb ik heel veel kennis hierover opgedaan. Door deze vachtkennis te combineren met de eisten van heel veel hondeneigenaren ben ik in staat om altijd een vachtoplossing te geven. De afgelopen 10 jaar heb ik me volledig toegelegd voor het maken en produceren van natuurlijke producten voor de huid en haren van de hond. Wanneer de afgestemde producten op de hondenhuid met hondenharen wordt gebruikt droogt de vachtharen niet uit wat door de vachtverzorger wordt ervaren als “makkelijk doorkambaar” of zoals je wil je glijdt heel makkelijk met de kam door de vacht zonder klitten. Is dat nu niet precies waar je naar op zoek bent?

Producten die ervoor zorgen dat jij jouw hondenvacht super makkelijk kan kammen en borstelen maar ook dat de klitten er niet meteen weer inspringen wanneer je de hond zichzelf laat uitschudden? Dat allemaal geeft de Natuurlijk4Dogs producten aan jouw hond zijn of haar vacht. Geen droom maar de dagelijkse werkelijkheid voor alle gebruikers van de natuurlijke producten. Er zijn op de website diverse gebruikers ervaringen die te vinden zijn bijvoorbeeld HIER of HIER en natuurlijk de reviews onder de producten in de webshop.

Ben je geïnspireerd door dit artikel ga dan is op zoek in de webshop naar de reviews. 1 kan ik je alvast verklappen en dat is die van de Multi Crème.