Jeuk, krabben en bijten hoe krijg ik die bij mijn hond weg?

De oplossing voor krabben, bijten voor honden die altijd maar jeuk hebben!

De organische organic zwavel honden shampoo in blokvorm heeft, net zoals alle Natuurlijk4dogs artikelen, vanzelfsprekend de standaard natuurlijke basis ingrediënten én oplossing voor honden die altijd maar jeuk, krabben en bijten hebben. Onder andere het extra ingrediënt is de kurkuma extracten en havermout met als functie om rust in de huid te brengen. Kurkuma heeft een ontstekingsremmende werking (anti-inflammatories natuurlijk). Super fijn wanneer de huid van jouw knuffel onregelmatigheden vertoond zoals rode plekjes of bijtwondjes.

Ook hebben we vanaf heden met de productie het Zwavel (Sulfer) ingrediënt toegevoegd die ook een 100% natuurlijk is en super geschikt en van toepassing is bij o.a. eczeem, schimmel, schilfers, en andere huidproblemen op de huid.

Voordelen van biologische Zwavel in de Organic shampoo:

  • geschikt voor schilferige en vettige vachttypes.
  • een milde en niet irriterende shampoo.
  • droogt de huid niet uit.
  • voor vermindering van roos en haaruitval.
  • zwavel zorgt voor herstel van de huid.
  • voorkomt (talgklieren) ontstekingen.
  • heeft ontsmettende en desinfecterend eigenschappen.
  • reguleert de talgafscheiding.

Overigens ontstoken en of verstopte talgklieren zijn een veel voorkomend probleem bij honden huiden die veelal operatief worden gerepareerd. Voorkomen in deze is veelal beter dan de ontelbare operaties bij je hond . De Organic Shampoo ruikt hemels en het voordeel ook ook van deze shampoo is dat de lucht goed blijft hangen zelfs wanneer de vacht nat wordt komt de geur weer terug. De shampoo maakt NIET zacht of pluizig maar behoudt de natuurlijke structuur van de hondenvacht wat als voordeel geeft dat de vacht niet direct na het wassen gaat klitten. De Organic Shampoo droogt de hondenvacht niet uit en doet wat hij moet doen namelijk de vacht zonder poespas schoonmaken op een zeer verantwoorde organische natuurlijke manier.

Wil je echt geen klitje na het wassen meer in de vacht vinden, dan is het advies om een conditioner > in de vacht te gebruiken. De conditioner > zijn in blok en vloeibare vorm te verkrijgen. De keuze is aan jou want de blok is niet beter dan de vloeibare en visa versa. Vind je de vloeibare variant makkelijker in gebruik dan kies je hiervoor daarentegen ga je voor de niet verspillende variant dan dan kies je voor het blok wat wel even wat gewenning wenst maar ben je gewend dan weet je dat geen druppel in het riool terecht komt.

En… niet geheel onbelangrijk super zuinig in aanschaf en gebruik mits je de blokshampoo & conditioner bewaard met een bewaar bakje zoals op de website staat vermeld! Met een blokstuk shampoo kan je wel 50 keer je hond (middel formaat (Labra)Doodle) wassen en probleem vachten helpen door rust aan de vacht en hierdoor huid te geven!

De vraag die regelmatig wordt gesteld is deze:
“Welk schema en welke producten houd je aan om van van schilfers |& roos af te komen?”.
Hieronder vind je een schema die als leidraad hiervoor aangehouden kan worden. Heeft jouw lieveling open wondjes en / of korstjes dan is mijn advies om in plaats van multi crème de gouden olie te gebruiken omdat hierin bestanddelen zijn verwerkt waaronder het natuurlijke vitamine E die door specifieke draag olie diep in de huid kan dringen zodat hierdoor de genezing ook van binnenuit ontstaat.

Voorbeeld weekschema

WeekdagOplossing
MaandagWassen met Organic Shampoo en nabehandelen met vachtspray welke tijdens het föhnen in de vacht laag voor laag wordt ingesprayd.
DinsdagRust
WoensdagLaag voor laag met vachtspray de vacht insprayen. Eventueel droge plekjes inmasseren met Multi Crème.
DonderdagRust
VrijdagLaag voor laag met vachtspray de vacht insprayen. Eventueel droge plekjes inmasseren met Multi Crème.
ZaterdagRust
ZondagLaag voor laag met vachtspray de vacht insprayen. Eventueel droge plekjes inmasseren met Multi Crème.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.natuurlijk4dogs.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 100 reviews.