Over Natuurlijk4Dogs & toekomst

Natuurlijk4Dogs natuur producten zijn voor honden, en alle dieren die verzorgt worden. In mijn assortiment zit onder andere shampoos, anti-klit sprays n nog veel meer dieren verzorg producten, die gemaakt zijn van alleen natuurlijke ingrediënten. Allemaal met als uitgangspositie om 99,9% van de huid en vacht problemen te kunnen op te lossen. Dat maakt mijn producten uniek omdat ze in staat zijn direct diverse huid en vachtproblemen op te (ver)helpen en te verbeteren geheel natuurlijk.

Stel je voor dat je trouwe viervoeter niet meer stinkt, verhaart of altijd aan het krabben is? Of dat je paard heel veel last heeft van altijd maar vliegen en dazen die hem prikken? Ik bied je direct de oplossing!

De Natuurlijk4Dogs producten bieden direct vachtoplossing voor krabben en bijten of oplossen van klitten. Je ziet meteen verschil en de vacht krijgt een mooie glans, geen klitten en een zalige prettige geur die zeker enkele weken aanhoudt ook wanneer de vacht weer nat wordt door bijvoorbeeld dauw of regen of een frisse duik in de sloot.

Door zelf je viervoeter te verzorgen en zelfs maar minimaal aan vachtverzorging te doen zoals 1-2 keer per week de vacht spray te gebruiken of insecten crème of insecten spray Zo voorkom je ook dat de vacht gaat klitten of gaat stinken wanneer de vacht nat of smerig wordt door bijvoorbeeld regen of sneeuw.

Ik heb de naam Natuurlijk4Dogs bewust gekozen omdat ik een stukje van de natuur terug aan de natuur, de dieren, wil geven door middel van de door mij vervaardigde hoogwaardige 100% natuurlijke ingrediënten dus dat wat erin zit! En ook dat de producten in staat zijn de kwaliteit van de huid en de vacht te verbeteren en je na het wassen niet in de problemen komt zoals extreem klitten en schilfers maar een mooie glans en volle luchtige vacht. Ik zit overigens gevestigd in Lutten gemeente Hardenberg in de provincie Overijssel. Alles wordt door mezelf gemaakt en ook op mijn eigen honden Doodles, Maltezer en Poedels gebruikt.

Onze topper “Alex”

Het grote voordeel ten opzichte van alle traditionele veelal voorkomende chemische producten is, de producten van Natuurlijk4Dogs allemaal stuk voor stuk op elkaar zijn afgestemd en dat is iets wat niet in een dierenspeciaalzaak tegen komt of überhaupt voor dieren te koop is. Er komen geen conflicten door ze onderling te gebruiken.

Wie kent het niet je hond is ineens aan de diarree of geeft over en je wil hem snel wassen, maar door je ervaring met je hond te wassen heb je gemerkt dat na het wassen de vacht ineens ging stinken of heel dof werd. Hier is voor jou de oplossing namelijk nu kun je jouw lieveling wassen zonder dat zijn vacht gaat klitten of stinken!

Zelf ben ik genetisch belast met o.a. astmatische bronchitis en (contact)eczeem. Nadat ik eind 2011 was geslaagd voor een erkend Allround Nagelstyliste diploma en aan de slag ging als nagelstyliste kwam hier direct een abrupt einde omdat ik over mijn gehele lijf, armen, benen en hoofd eczeem kreeg. Wat bleek, ik ben voor diverse polymeervarianten super allergisch en dit specifieke ingrediënt zit bijna in alle nagelproducten verwerkt. Mijn droom spatte alleen niet uiteen, erger nog ik had er een serieus gezondheidsprobleem bij gekregen.

Door mijn kennis van het vervaardigen van (dieren) verzorgproducten, kon ik voor mezelf voor mijn eigen eczeem een crèmes, zeep en shampoo maken en zo mijn eigen eczeem onder controle te krijgen en wat belangrijker ook onder controle houden. Omdat ik daarbij ook diabetes heb was voor mij de aangeboden standaard cortison zalf voor mijn eczeem geen optie of oplossing gezien het negatieve effect hiervan op mijn bloedsuikerwaarden.

De uitdaging voor mij was hierdoor onbewust geboren. Voor mij zat/zit de uitdaging om alles natuurlijk & biologisch te maken vandaar de door mij gekozen naam Natuurlijk4U voor mijn gemaakte en ontwikkelde producten & artikelen. Gezien de Europese Cosmetica wetgeving, waaraan we overigens voldoen, daarvoor hebben we inmiddels de volgende stappen en investering gedaan. Een extern laboratorium heeft onze producten getest en gesteld dat we volledig aan de wettelijke normen volgens Europese Cosmetica wetgeving voldoen. Hiervan zijn afschriften in onze winkel in Lutten zichtbaar. Ik ben hier super trots op!

Meer dan 35+ jaar al weer, ben ik actief binnen de fokkerij, kynologie en vachtverzorging van heel veel rassen. Heel veel honden heb ik de afgelopen jaren kunnen helpen met heel veel verschillende soorten vachtproblemen. Sommige vachtproblemen waren simpel op te lossen andere waren heel heftig en ernstig en duurde alles wat langer voordat de kwaal weg was. Mijn werkzaamheden waren internationaal o.a. als producent/research van het vachtverzorgingsproducten merk Dog’s Stuff.

Om maar iets van de unieke kenmerken van de shampoo te noemen is dat je hebt geen conditioner na het wassen meer nodig wat betekend dat de droogtijd ten opzichte van de andere chemische producten die doorgaans worden gebruikt wel met 75% korter is! Ook wordt de vetlaag van de vacht niet aangetast en zo nodig hersteld en verbeterd.

Klinkt allemaal heel mooi maar wat merk jij daar dan van met jouw lieveling?
Heel simpel je krijgt geen klitten meer in de vacht en zijn er klitten kunnen die worden opgelost met diverse producten en verzorgschema’s die ik er gratis op verzoek bijlever.

Voor de toekomst is ook al een en ander geregeld want ik heb bij mij thuis een nieuw onderkomen (loods) ten behoeve voor de opslag gekregen zodat snel en direct uit voorraad geleverd kan worden en de levertijd net zoals nu binnen 48 uur is alhoewel er langer op de website staat is dit de realiteit van dat jij de producten bij jou in huis hebt veel sneller iets wat we heel graag vast willen houden ook wanneer we groeien. Mijn wens is dat heel honden Nederland op zijn minst de vacht spray net als een riem in huis heeft en ervaart hoe eenvoudig de vachtverzorging is met Natuurlijk4Dogs.

Ben je net als ik enthousiast en wil je een effectieve manier van vachtverzorging schaf dan mijn introductie set aan om zelf de schoonheid van de natuur samen met jouw harige vriend te ervaren. Om vooral samen te genieten tijdens de vachtverzorging.

Mocht je in de buurt zijn van ons kantoor in Lutten, kom gerust langs. We houden van koffie & Thee dus deze staat altijd klaar.