Over Natuurlijk4Dogs

Natuurlijk4Dogs produceert en verkoopt haar unieke in Nederland geproduceerde gespecialiseerde vachtverzorgingsproducten. Deze producten zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten en wat het uniek maakt is dat al deze producten veilig samen te gebruiken zijn. Daardoor is Natuurlijk4Dogs vachtverzorging bij uitstek geschikt voor professionals als trimsalons en particulieren die vachtverzorging bij hun honden serieus nemen. Natuurlijk4Dogs biedt specialistische producten voor verschillende vachttypes en biedt een directe oplossing bij verschillende vachtproblemen.

Lees mijn verhaal

Mijn verhaal

Het merk

Natuurlijk4Dogs is mijn eigen (Marion Brouwer) merk. Het is hét product van al meer dan 35 jaar ervaring binnen de fokkerij, kynologie en professionele vachtverzorging van vele verschillende hondenrassen. Dankzij mijn ervaring als producent en research van een internationaal vachtverzorgingsproduct “Dog’s Stuff” heb ik de vaardigheden opgedaan mijn eigen vachtverzorgingslijn te produceren. Geheel afgestemd op het vachttype van jouw viervoeter.

Waarom Natuurlijk4Dogs?

Zelf ben ik genetisch belast met o.a. astmatische bronchitis en (contact)eczeem. Nadat ik eind 2011 was geslaagd voor een erkend Allround Nagelstyliste diploma en aan de slag ging als nagelstyliste kwam hier direct een abrupt einde omdat ik over mijn gehele lijf, armen, benen en hoofd eczeem kreeg. Wat bleek, ik ben voor diverse polymeervarianten super allergisch en dit specifieke ingrediënt zit bijna in alle nagelproducten verwerkt. Mijn droom spatte alleen niet uiteen, erger nog ik had er een serieus gezondheidsprobleem bij gekregen.

Dankzij mijn kennis van het vervaardigen van (dieren) verzorgproducten, kon ik voor mezelf voor mijn eigen eczeem een crèmes, zeep en shampoo maken en zo mijn eigen eczeem onder controle te krijgen en wat belangrijker ook onder controle houden. Omdat ik daarbij ook diabetes had, was voor mij de aangeboden standaard cortison zalf voor mijn eczeem geen optie of oplossing gezien het negatieve effect hiervan op mijn bloedsuikerwaarden.

Deze ervaring heeft mij geïnspireerd om natuurlijke / biologische vachtverzorgingsproducten te gaan maken voor honden en zo is Natuurlijk4u (later natuurlijk4dogs) ontstaan.

Getest in extern laboratorium

Dierencosmetica hoeft niet gekeurd of getest te worden. Net als jij vinden wij dat de producten van je geliefde viervoeter aan de hoogste eisen mag voldoen en veilig moet zijn. Net als in de reguliere cosmetica. Daarom hebben wij onze producten laten testen door een extern laboratorium. We zijn er zeer trots op dat de gehele productlijn van Natuurlijk4Dogs goedgekeurd is volgend de Europese cosmetica wet. De afschriften daarvan hangen in onze winkel in Lutten.

Een directe oplossing voor 99% van de huid/vacht problemen

Wat mijn producten uniek maakt is dat ze in staat zijn direct diverse huid en vachtproblemen te (ver)helpen en te verbeteren met een natuurlijke oplossing. Het voordeel van die natuurlijke oplossing is dat haar/huid niet worden aangetast door agressieve chemische ingrediënten. Het resultaat zie je al snel.

Het doel? Voor 99% van de huid/vacht problemen een directe oplossing bieden met natuurlijke ingrediënten. Voor de meeste problemen biedt ik al een directe oplossing.

Klinkt allemaal heel mooi maar wat merk jij daar dan van met jouw lieveling? Simpel, je ziet direct verbetering. Bijvoorbeeld geen klitten meer in de vacht. Hulp nodig bij de verzorging van je hond? Op verzoek lever ik gratis verzorgingsschema’s.