Persoonlijk advies met een weekschema als oplossing tegen klitten en vervilting

Koelkastschema speciaal op maat gemaakt als oplossing

Persoonlijke service “advies op maat” is per direct beschikbaar speciaal voor onze klanten wat betekend dat we wel wat informatie van jouw harige viervoeter dienen te weten en in ons bezit dienen te hebben, evenals welke producten je van Natuurlijk4Dogs je gebruikt, en ook welke mix en of ras jouw viervoeter is en met welk gereedschap om zo tot een compleet advies te komen en plan van aanpak tegen klitten en vervilting.

Wanneer deze informatie bij onze vachtdeskundige Marion Brouwer binnen is, kan zij exclusief een weekschema voor jou samenstellingen en dit weekschema per email naar jou per stuurt, zodat jij het weekschema kan uitprinten en op de koelkast kan plakken ter ondersteuning. Zo weet je iedere dag wat wel of juist niet te doen.

Voorbeeld van een gratis weekschema

Hieronder zie je een voorbeeld van een basis weekschema waarvan je de betekenis van de legenda bewust ontbreekt ter bescherming voor jou, omdat wellicht jouw type vacht niet overeenkomst met dit specifiek gemaakte weekadvies.

Hoe krijg jij jouw gratis weekadvies in je bezit?

Het handigst is om contact > op te nemen en dit kan via ons contact formulier > of per telefoon waarin ik altijd vraag of je het formulier > wil invullen en naar mij op wil sturen. De contact gegevens vind je op de contact webpagina. Daarna is het handig om ook details foto’s op te sturen naar:
lissynl @ gmail . com
waarbij in de regelmaat binnen ±72 uur een antwoord, waaronder jouw weekschema, van mij ontvangt.

De basis gereedschap & basis producten

Iedere hondenbezitter dient in zijn eigendom te hebben een basis verzorgset die bestaat uit:

  • een voor jou type vacht bestemde borstel
  • een controle kam
  • een (universele) basis vachtspray
    die de basis verzorging/hydratatie geeft voor de huid en vacht met als direct resultaat de vacht gaat niet klitten en/of vervilten.

Wanneer de basis producten niet in je bezit zijn kun je hieronder enkele voorbeelden van borstels vinden voor specifieke type vachten. Bij het gereedschap staat vermeld voor welk type vacht de borstels geschikt zijn. Weet je niet wat voor jouw harige vriend geschikte borstel is neem dan contact met me op middels het contact formulier > en ik help je gratis met informatie verder voor jouw basis verzorgingset. 1 ding staat vast wanneer je mijn advies opvolgt behoren klitten en vervilting tot verleden tijd.

Vind je dit artikel interessant abonneer je dan gratis op onze nieuwsbrief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.natuurlijk4dogs.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 100 reviews.