Pup Serie

Wat ontzettend leuk en vooral spannend tijd is de periode voordat jouw pup gaat komen en een vast onderdeel van jouw familie gaat worden. Als het goed is, heb je met elkaar binnen het gezin afspraken gemaakt zoals eensgezindheid binnen de commando’s en afspraken voor bijvoorbeeld de opvoeding van jouw pup. Eensgezindheid en duidelijkheid naar iedere pup en maakt niet uit welk ras of mix het is de sleutel van een positief succes van jouw opvoeding met jouw pup.

Om jou nu een beetje te helpen heb ik een informatieve serie gemaakt en geschreven zodat de vachtverzorging naar mijn idee een essentieel onderdeel van de verzorging van jouw pup om vooral jouw pup gezond te hebben en ook te houden op een makkelijke en effectieve manier kan doen. De serie heet: Je pup komt en dan…

Hieronder de website linken voor de inmiddels gepubliceerde delen:
-1- -2- -3- -4- -5- -6- -7- -8- -9- -10-

Voor de specialistische onderdelen vind je de linken hieronder. De linken worden regelmatig aangevuld met nieuwe linken:

==> Wat doe je om de vacht klitvrij te krijgen?
==> Puppy Shampoo uitleg
==> Waterblazen hoe doe je dit?
==> Berenpoot knippen dat gaat zo
==> Hoe knip ik een Doodle staart?
==> Uitleg over het perfecte Doodle hoofdje knippen
==> 10 tips & trics voor gezonde vacht voor Thuis te Doen
==> De tafelmanieren leren

Wil je niet meer een artikel missen meld je dan voor de service van het sturen van een e-mail met meer tips en trics. Om aan te melden klik HIER zo ben je nooit meer te laat.