Retourneren

Informatie rondom retourneren

Retourneren

Voldoet één of meerdere van de bestelde artikelen niet aan uw verwachtingen, dan kunt u binnen 30 dagen na ontvangst van de goederen gebruik maken van het recht deze te retourneren. Voorwaarden zijn wel dat de artikelen ongebruikt, onbeschadigd en compleet in de originele ongeopende gesealde verpakking terug gestuurd worden voorzien van factuur of pakbon.

Retour.
De volgende artikelen kunnen niet geretourneerd worden en hebben betrekking op al onze producten:
• Na openen verpakking of gebruik van de producten.
• Producten waarvan de (plastic) seal verbroken/geopend is
• Eventuele manco’s/defect dienen direct aan de transporteur gemeld te worden. Aanspraken ten aanzien van gebreke aan de goederen moeten worden gedaan schriftelijk binnen 2 werkdagen na ontvangst van de goederen door koper. En enige andere wijze worden aanspraken ten aanzien van gebreken niet toegestaan.

De staat en verpakking van geretourneerde artikelen moet aan de volgende voorwaarden voldoen:
• In originele verpakking
• In originele seal (plastic) – ongeopend/verbroken
• Retouren binnen Nederland naar adres:
Naturlijk4Dogs
Dedemsvaartseweg Noord 16
7775 AG Lutten
Nederland

Wij vragen u de retourzending per e-mail (info@natuurlijk4u.nl) aan te kondigen met als onderwerp: Retourzending + vermelding van het ordernummer of factuurnummer.

Retour zenden gebeurt op verantwoordelijkheid van de koper. Verpak de artikelen goed, zodat ze ook na verzending in de originele en compleet in de originele gesealde verpakking onbeschadigde staat bij ons aankomen. Bij schade of verlies van de retourzending, wordt deze niet door ons vergoed.

Het is bij grote bedragen dan ook verstandig om de artikelen aangetekend en eventueel verzekerd te verzenden. De kosten van de retourzending zijn voor rekening van de koper.

Welke artikelen kan men NIET retourneren?

  • Artikelen die speciaal op maat zijn gemaakt en/of gesneden en/of gepersonaliseerd en/of ingepakt.
  • Artikelen die speciaal voor u gemaakt zijn.
  • Artikelen uit de aanbieding.
  • Geopende gesealde verpakking.

Wat als de retourzending niet aan de retour eisen voldoet?

Alleen retour gezonden artikelen die niet onder “Niet te retourneren artikelen” vallen en zich in originele staat en ongeopende verpakking bevinden, worden vergoed. Als de artikelen beschadigd en/of onvolledig zijn, worden deze niet of niet volledig door ons vergoed.

Indien dit wel aantoonbaar het geval is, dan is Natuurlijk4U | Natuurlijk4Dogs gerechtigd de schade te verrekenen met het te vergoeden bedrag. Deze schade moet ontstaan zijn tijdens het transport of doordat de koper meer heeft gedaan met het product dan nodig is om het te beoordelen.

Hoe wordt een retour zending vergoed?

1. Terugbetaling op rekening: Binnen 30 dagen na ontvangst van retourzending wordt het te ontvangen bedrag van de zending naar uw bankrekening overgemaakt. Voor een vlottere afhandeling adviseren we bij de retourzending duidelijk uw bankrekening nummer (IBAN) en de naam van de rekeninghouder te vermelden.

2. Terugbetaling via een bestel tegoed: Binnen 5 werkdagen na ontvangst retourzending ontvangt u een e-mail met een bestel tegoed t.w.v. het bedrag van de zending + € 5,00 extra ter compensatie van de verzendkosten.

Hoe verloopt de communicatie?

Om misverstanden en geschillen te voorkomen loopt alle communicatie i.v.m. retourzendingen en klachten uitsluitend via e-mail. Telefonische reacties zijn niet geldig. Reacties en communicatie is enkel geldig in originele e-mail gesprek met gespreksgeschiedenis en onderwerp met betreffende ordernummer.

Retouradres:

Natuurlijk4U | Natuurlijk4Dogs – Dedemsvaartseweg Noord 16 – 7775 AG – Lutten – Nederland

Twijfelt u ergens aan?

Neem dan contact op met Natuurlijk4U | Natuurlijk4dogs via info@natuurlijk4dogs.nl