Review geven

Geef een review over Natuurlijk4Dogs zodat ik de betrouwbaarheid en kwaliteit kan waarborgen. Een review geven doe je HIER →

==> Wat is een review?
Een review is een extra hulpmiddel, waarmee je andere dierenliefhebbers kunt helpen om een keuze te maken. Natuurlijk4Dogs vindt het daarom belangrijk dat er een duidelijke motivatie bij de gegeven beoordeling wordt gegeven.
==> Welke kenmerken kun je onderbouwen bij een product review?
Bij ieder product worden er een aantal kenmerken gegeven die je kunt beoordelen. Deze kenmerken kunnen verschillen per product.
==> Kan ik reviews beoordelen?
Ja, je kunt bij iedere review op Natuurlijk4Dogs aangeven of je deze nuttig vindt. Dat is handig voor andere consumenten die zich oriënteren op een product.
==> Welke kwaliteitseisen hanteren we bij het toetsen van berichten?
Natuurlijk4Dogs hanteert bepaalde kwaliteitseisen waaraan ieder bericht moet voldoen:
• De review moet toegevoegde waarde bieden aan andere dierenliefhebbers.
• De inhoud en afzender van het bericht moet betrouwbaar zijn.
• Geen beledigende, suggestieve en/of aanstootgevende taal in de review.
• Geen persoonlijke e-mailadressen, namen, telefoonnummers en/of website url’s.
• De inhoud en afzender van de review moeten betrouwbaar zijn.
• De review moet met een geldig e-mailadres geschreven zijn. Natuurlijk4Dogs behoudt zich het recht een review te verwijderen indien deze met een foutief of ongeldig e-mailadres geschreven is.
• Om een zo recent mogelijk beeld te geven aan andere consumenten, worden alleen reviews geplaatst die over een ervaring gaan van maximaal een jaar geleden. Indien je review over een ervaring gaat langer dan een jaar geleden, behoudt Natuurlijk4Dogs zich het recht de review niet te plaatsen.
• Natuurlijk4Dogs behoudt zich het recht voor gebruikersnamen te weigeren/aan te passen indien deze naar het oordeel van Natuurlijk4Dogs inbreuk maken op de rechten van anderen en/of anderszins onrechtmatig of ongewenst zijn.
• Natuurlijk4Dogs behoudt zich het recht om steekproefsgewijs een aankoopbevestiging van een bestelling te vragen bij de controle van een product review. Indien een consument niet in staat is, om welke reden dan ook,een aankoopbevestiging te sturen, wordt de review niet geplaatst op de website.
• Natuurlijk4Dogs tot de conclusie komt dat een bezoeker in strijd handelt met deze kwaliteitseisen of overigens onrechtmatig handelt, zullen passende maatregelen worden genomen. Zo kan Natuurlijk4Dogs berichten aanpassen of verwijderen of een bezoeker tijdelijk of permanent uitsluiten van toegang tot de website.
Een review geven doe je door het gekochte product daarna een bericht te plaatsen of wanneer je wenst stuur je me een e-mail.
En als laatste nog dit,

Laat Een Review Achter En Maak Kans Op Te Gekke Prijzen!

Niet gewonnen?
Je kunt altijd nóg een en nog een keer meedoen voor te gekke prijzen! Tegelijk help je andere dierenliefhebbers met het vinden van hun perfecte verzorgartikel dus een winwin-situatie. Een review geven doe je HIER →