Sample Multi-Crème & VachtSpray

Hoe herkenbaar is het volgende, je heb je hond geborsteld wat op zich al heel lastig ging want er waren genoeg klitten en andere narigheid aanwezig en eigenlijk geen doorkomen aan. Je mist “iets” en erger nog je weet wanneer je 1 uur verder bent zijn de klitten weer terug gekomen en je vraagt je serieus af hoe kan dit toch?!? Tijdens de workshop heb je geleerd de controle kam te gebruiken en wanneer je heel eerlijk bent ging dit eigenlijk al niet echt goed. Je vraagt je af wat doe ik toch fout of waar ga ik fout of wat mis ik?

De VachtSpray heeft een frisse lenteachtige geur die door vele gebruikers als prettig wordt ervaren. De VachtSpray geeft een super verzorgde vacht zonder dat je gebruik hoeft te maken van bijvoorbeeld een conditioner na het wassen. Doordat ieder haartje afzonderlijke wordt verpakt in een microfilm van natuurlijke ingrediënten zodat de wijduitstaande schubben (de schubben vormen de bakstenen voor de elementen van 1 haar) aaneen worden gesloten en staan niet meer als haakjes uitstaan waardoor de vacht door jou als zeer makkelijk kambaar wordt ervaren.

De strijd met de borstel en kam en dan ook nog is dat jouw hond braaf op de borsteltafel of trimtafel blijft liggen is voorbij en behoren tot het verleden. Voor jou en je hond is de tijd van genieten aangebroken datgene waar je altijd die tijd van droomde is nu werkelijkheid. Tegen klitten zeg je voorgoed goodbye.

doordat jij de vachtspray en multi-crème op de vacht gebruikt, komt het gelukkig nooit zover en hoef je niet te scheren.

Glanzend haar is een kwestie van gesloten haarschubben. Stel je voor dat je een kluit wol hebt met allerlei haken eraan, dat is ook moeilijk te ontwarren. Zo ook met hondenharen, wanneer de haarschubben gesloten zijn dan is het haar glad, en licht reflecteert nu eenmaal beter op een glad oppervlak. Hierdoor krijg je een glanzend effect en geen klitten. Dit is de reden dat beschadigd haar er dof uitziet en gigantisch klit.

Enkele technische feitjes

De basis ingrediënten zoals Sheabutter & Cocoa Butter & Glycerine & Vitamine E & Etherische oliën aangevuld met natuurlijke ingrediënten die ervoor zorgen dat de vacht niet klit of pluizig wordt maken dat de vacht na een borstelbeurt weer als zijde aanvoelt. Wederom een hoogstandje van technische kennis gecombineerd met de vruchten van de natuur. Hieronder uitleg over de huid.

De opperhuid bevat haarfollikels waar het haar uit groeit. Van elke haar zit er een gedeelte in de huid, de haarwortel en steekt er een gedeelte uit de huid, de haarschacht. De haarschacht bestaat uit keratine of hoornstof. Dit is dood materiaal. Het pigment in de huid bepaald de kleur van de haren. Pigmentkorrels komen alleen voor in de kleuren bruin en zwart. De vachtkleur wordt bepaald door de verhouding tussen de zwarte en de bruine korrels. Bij een gebrek aan pigment is de vacht wit. Iedere haar heeft een spiertje die de haar rechtop kan trekken. Op deze manier vormt er een luchtlaag tussen de haren die dient ter isolatie van het lichaam.

Beide producten zijn 100% natuurlijk en vrij van chemicaliën!

Wat zou het fijn zijn wanneer je toch “iets” zou kunnen doen of gebruiken en je hond klitvrij zou blijven. Natuurlijk4Dogs biedt jou deze unieke vachtverzorging oplossing. Je neemt ter grote van een erwt van de Multi-Crème in je handen en wrijft de Multi-Crème vloeibaar net als de haarwax voor mensen. Dan knijp je aan de uiteinden van de vacht de Multi-Crème erin.

Wees niet bang om dit te doen want zou onverhoopt toch ergens wat meer Multi-Crème komen dan pak je de VachtSpray en sprayt een keer of drie over de vacht en automatisch wordt de Multi-Crème dan weer verdeeld over de vacht en hersteld de zogenaamde haarschubben tot een glad geheel. Ben je klaar voor de ervaring van de oplossingen van de natuur?

Hieronder vind je het formulier om de een monsterkit van Multi-Crème & VachtSpray aan te vragen. Wel invullen anders kan ik je jouw oplossing niet naar je opsturen. De verzendkosten zijn voor mij!

1)
 Klik op de betaal link HIER → om éénmalig met een veilige i-Deal de €14,95 te betalen.
2) Binnen 5-7 werkdagen krijg je de Multi-Crème & VachtSpray, GRATIS opgestuurd naar het adres opgegeven op onderstaand formulier.