Resultaat 1–18 van de 24 resultaten wordt getoond

Vachtverzorging voor (Labra) Doodles

Gespecialiseerde vachtverzorgingsproducten en andere artikelen voor de Nederlandse Mini-Doodle, Labradoodle, Goldendoodle, Bernerdoodle en andere Doodles. Natuurlijk4Dogs is dé (Labra)Doodle webshop

100% Natuurlijke (Labra)Doodle producten voor de vachtverzorging van je hond

Met zorg samengestelde vachtverzorging voor alle Doodles bestel je in onze Doodle shop. Onze eigen specialistische productlijn Natuurlijk4Dogs en met zorg samengestelde producten voor alle Doodles vind je in onze webshop. Al onze producten kunnen veilig samen gebruikt worden, zonder dat er risico’s op bijwerkingen.

De (labra)doodle webshop

De producten van Natuurlijk4Dogs worden door mijzelf gemaakt in Lutten. Ik ben al meer dan 35 jaar actief binnen de fokkerij, kynologie en vachtverzorging van heel veel rassen. De Nederlandse Mini-Doodle, Labradoodle, Goldendoodle, Bernerdoodle en andere Doodles zijn mijn specialiteit. Ik heb regelmatig een nestje Labradoodles en mijn trimsalon is gespecialiseerd in Doodles. Onze producten zijn volledig afgestemd op de vachttype, huid en vachtproblemen van (Labra) Doodles. Een betere garantie voor een passend product voor je Doodle kun je dus niet krijgen. Daarom is Natuurlijk4Dogs de Doodle/Labradoodle webshop

Getest in een extern laboratorium

Ik ben onder andere actief geweest als producent en in de research van een bekend dierencosmetica product (Dogs Stuff). Natuurlijk4Dogs vachtverzorging is mijn eigen productlijn. Geheel vrij van chemicaliën en een directe oplossing bij heel veel kwalen. De verzorgingsproducten die je besteld in onze doodle shop worden direct uit voorraad geleverd (of voor jou gemaakt). Deze natuurlijke producten voldoen volledig aan de Europese Cosmetica wetgevingen. De producten zijn getest in een onafhankelijk laboratorium en de afschriften daarvan zijn zichtbaar in onze winkel in Lutten.

Advies nodig over vachtverzorging van je (Labra)Doodle?

Heeft jouw Doodle een vachtprobleem en wil je graag advies over het gebruik van onze producten? Bel dan nu voor vrijblijvend advies 06 46 83 55 62 of maak een afspraak en bezoek onze winkel in Lutten.

Voor je verder kijkt.. er zijn meer producten die geschikt zijn!

Op deze pagina vind je specialistische producten, we hebben ook ander aanbod voor algemene toepassingen.

Bekijk overig aanbod