Resultaat 1–18 van de 30 resultaten wordt getoond

Anti vervilting producten voor honden

Ben jij op zoek voor een oplossing voor vervilting bij honden? De producten op deze pagina zijn producten die onderdeel zijn van het oplossen of voorkomen van vervilting bij je hond. Advies nodig? Lees de instructies onderaan deze pagina.

  • Categorieën

    Categorieën
  • Vachtype / Ras

    Vachtype / Ras
  • Aanbevolen
    • Aanbevelingen

Vachtsprays

Vachtspray – anti klit spray voor (Labra)Doodles

Geurloos vanaf 500 ml
Vanaf: 16,95
Vanaf: 19,95

Vervilting bij je hond?

Wanneer je hond in de zogenaamde vachtwisseling zit kan er bij bepaalde rassen vervilting optreden. Haar klit samen, de huid wordt samengetrokken en dit kan pijn doen.

Kortscheren kan voorkomen worden.

Vaak wordt er door de professionals bij vervilte vachten geschoren of zeer kort geknipt, erg jammer en echt niet nodig wanneer je de juiste vachtverzorgingsproducten gebruikt. Natuurlijk4Dogs biedt deze producten.

In deze video, opgenomen in mijn eigen Doodle Trimsalon Knip laat ik je zien hoe je vervilting bij honden op kunt lossen. Je hoeft niet meer te scheren als je dit niet wenst en langere vachtmodellen zijn weer mogelijk.

100% Natuurlijke anti vervilting oplossingen

Net als andere producten in de productlijn van Natuurlijk4Dogs zijn ook onze vervilting oplossingen voor honden 100% natuurlijk. Dus vrij van agressieve chemicaliën. Alle producten van Natuurlijk4Dogs zijn ook veilig samen te gebruiken.

De producten voor vachtverzorging voor honden op deze site zijn met zorg samengesteld vanuit mijn eigen (35+) ervaring in professioneel vachtverzorging. Met onze natuurlijke anti klit / vervilting producten kunnen klitten bij je hond voorkomen worden.

Getest in een extern laboratorium

Deze natuurlijke producten voldoen volledig aan de Europese Cosmetica wetgevingen. De producten zijn getest in een onafhankelijk laboratorium en de afschriften daarvan zijn zichtbaar in onze winkel in Lutten.

Advies nodig over vervilting bij honden?

Heeft jouw hond een probleem met vervilting of klitten en wil je graag advies over het gebruik van onze producten? Bel dan nu voor vrijblijvend advies 06 46 83 55 62 of maak een afspraak en bezoek onze winkel in Lutten.

Ik help je graag verder.

Marion Brouwer
Ontwikkelaar van Natuurlijk4Dogs en Vachtdeskundige

Voor je verder kijkt.. er zijn meer producten die geschikt zijn!

Op deze pagina vind je specialistische producten, we hebben ook ander aanbod voor algemene toepassingen.

Bekijk overig aanbod
De waardering van www.natuurlijk4dogs.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 82 reviews.