Resultaat 1–18 van de 37 resultaten wordt getoond

Anti klit en vervilting oplossingen voor honden

Op zoek voor een oplossing voor klittende vachten of vervilte vacht bij je hond? Wij bieden 100% natuurlijke anti klit producten voor hondenvachten met extra verzorging. Van het voorkomen van klitten in de vacht tot het oplossen van zware vervilte hondenvachten. Bekijk het productadvies op deze pagina of neem contact op voor een persoonlijk vachtverzorgings advies.

vervilte vacht en klitten voorkomen hond

Productadvies:

Bijna al onze vachtverzorgingsproducten hebben in meer of mindere mate een anti-klit werking en helpen een vervilte vacht bij je hond voorkomen dankzij natuurlijke bestanddelen en Gouden Olie. Gouden olie voorkomt droge, pluizige vachten en klitten dankzij een verzorgende en herstellende werking. Om klitten en vervilten van de hondenvacht te voorkomen moet je regelmatig borstelen met een vachtspray en tijdens het wassen producten gebruiken die de vacht niet uitdrogen.

Borstelen met één van onze hondenvachtsprays is een hele efficiënte manier om klitten tegen te gaan en van het borstelen een aangename ervaring te maken.

Wil je je hond wassen, dan raden we één van onze natuurlijke hondenshampoo’s aan. Natuurlijke hondenshampoo (concentraat) werkt het meest efficiënt tegen klitten. Dankzij onze unieke en milde samenstelling en omdat we geen gebruik maken van chemische bestanddelen zoals micro plastics, alcohol en siliconen kun je je hond zo vaak wassen als jij dat wenst. Zonder dat de vacht van je hond klit uitdroogt of vervilt. Daarin in Natuurlijk4dogs uniek.

Verder is de juiste behandeling per vachttype belangrijk. Daarover lees je onder meer.

Aangeraden producten:

Vachtsprays

Anti klit spray voor honden (universeel)

1+1 gratis product
Vanaf: 15,95
Vanaf: 19,95
Shop alle vachtverzorging met anti klit werking

Stokhaar is een vachtttype met dikkere stugge dekharen met daaronder een zacht, wollige ondervacht. Deze vachttype komt onderandere voor bij de hollandse herder, ruwhaar teckel, keesje, veel terrier soorten en vergelijkbare rassen. Voor stokhaar wordt aangeraden een fijne kam te gebruiken. Bijvoorbeeld een slicker borstel. Borstelen kan met een vachtspray, wassen met de basis blokshampoo en nabehandelen met een blok conditioner. De beharing (Sik en bevedering) kun je extra verzorging geven met onze multi créme.

Aangeraden producten:

Trimmen en kammen

Slicker (universele borstel)

medium maat
29,95

Vachtsprays

Anti klit spray voor honden (universeel)

1+1 gratis product
Vanaf: 15,95
SALE

Crèmes & Oliën

Multi Crème (Bij vacht- & huidproblemen bij hond)

1+1 gratis voor 50 ml
Vanaf: 44,9527,95

Dubbele vachten komen voor bij rassen zoals de Bearded Collie, Bobtail, Golden Retriever, PON. De dubbele (lange) vacht vereist een specifieke aanpak als het gaat om vachtverzorging. Deze vacht heeft een dubbele laag die functioneert als isolatie, waardoor het beschermt tegen zowel hitte als kou. Het is van belang dat de vacht in optimale conditie verkeert en dat de verhouding tussen de ondervacht en bovenvacht in balans is. Als deze balans niet behouden wordt, kan dit leiden tot ernstige klitten en vervilting, die lastig te ontwarren zijn.

Om de dubbele (lange) vacht goed te verzorgen, maken we gebruik van specifieke tools zoals een borstel en een middelgrote kam. Voor een goede borstelervaring is gebruik maken van een vachtspray juist met lange vachten van belang. Voor het wassen raden wij een 2 in 1 blokshampoo en blok conditioner aan. Extra verzorging doe je met een Multi Crème.

Aangeraden producten:

SALE

Shampoos

Natuurlijke 2in1 Hondenshampoo en Conditioner (blok)

nu met actie actie 1/2 blok: 1/2 + 1/2 (gratis)
Vanaf: 32,9521,95
SALE
Vanaf: 19,9518,95
SALE

Crèmes & Oliën

Multi Crème (Bij vacht- & huidproblemen bij hond)

1+1 gratis voor 50 ml
Vanaf: 44,9527,95

Voor Goldendoodle, Nederlandse Mini-Doodle, Bernerdoodle en andere labradoodles en vergelijkbare hondenrassen met een enkelvoudige vacht kunnen met name in de pubertijd (9-12 maanden) problemen optreden tijdens de vachtwisseling. Vaak wordt gekozen voor scheren. Dit hoeft niet. Wanneer je gebruik maakt van dit schema kunnen problemen en scheren voorkomen worden.

Verder verzorg je de doodlevacht door regelmatig te kammen met een doodleborstel, controle kam en gebruik te maken van een vachtspray. Wassen doe je met een specialistische shampoo, conditioner (blok of vloeibaar) en voor een nabehandeling van de puntjes en probleemgebieden tijdens de vachtwissel kun je pure gouden olie gebruiken.

Aangeraden producten:

Hondenrassen van de F1 generatie (directe kruisingen tussen labradors en poedels). Hebben bijna altijd een combi / gemengde vacht. Dit houd in dat alle andere vachtstructuren aanwezig kunnen zijn. Door deze combinatie van verschillende structuren is de kans groot op ernstige klitvorming en vervilting. Een regelmatige behandeling is daarom noodzakelijk.

Verzorg de vacht door regelmatig te kammen met een doodleborstel, controle kam en gebruik te maken van een vachtspray. Wassen doe je met een specialistische vloeibare shampoo en conditioner. Na het wassen maak je gebruik van een Leave In conditioner en probleemgebieden behandel je met de multi crème.

Voor een nabehandeling van de puntjes en probleemgebieden tijdens de vachtwissel kun je pure gouden olie gebruiken.

Aangeraden producten:

Testers en proefpakketten

Vachtverzorging proefset (Labra)Doodle

3 monsters voor de (Labra)Doodle vacht met anti klit
39,95
Vanaf: 19,95
SALE
Vanaf: 19,9518,95
SALE

Crèmes & Oliën

Multi Crème (Bij vacht- & huidproblemen bij hond)

1+1 gratis voor 50 ml
Vanaf: 44,9527,95

Wanneer je hond in de zogenaamde vachtwisseling zit kan er bij bepaalde rassen vervilting optreden. Haar klit samen, de huid wordt samengetrokken en dit kan pijn doen. Via bovenstaande adviezen en een intensievere behandeling kunnen heel veel problemen opgelost en voorkomen worden.

Vaak wordt er door de professionals als vorm van ontvilten bij vervilte hondenvachten geschoren of zeer kort geknipt, erg jammer en echt niet nodig wanneer je de juiste vachtverzorgingsproducten gebruikt.

In deze video, opgenomen in mijn eigen Doodle Trimsalon Knip laat ik je zien hoe je vervilting bij honden op kunt lossen en passen we wat producten toe.Je hoeft niet meer te scheren en langere vachtmodellen zijn weer mogelijk. Bekijk vooral even het eindresultaat.

Wat klanten zeggen..

...wat ik het allerbelangrijkste vind is dat de anti-klit spray voor dubbele vacht écht werkt, wat een geweldig product! Onze ACD is in de vachtwissel en het klitten is vreselijk, maar met deze spray komen ze er uit en is haar vacht weer doorkambaar, ook heeft het een heerlijk geurtje wat je de dagen erna nog blijft ruiken...
Via Webwinkelkeur
door Suzanne
Op dit moment gebruik ik de producten van natuurlijk4dogs al een week of 7 voor onze Engelse cockers. Met onze ene teef liep ik helemaal vast vwb haar vacht: Klitten, vervilting, klitten en een uur na uitkammen….ja weer klitten. Dus Marion gemaild, duidelijke antwoorden en advies terug en eea besteld en aan de slag! WAUW!! Hond binnen No-time uit de klit en vervilting zonder pijn of ongemak. Haar vacht valt ondertussen super losjes en houdt nagenoeg geen zand en viezigheid meer vast. Dus minder tijd kwijt op onze eigen trimtafel om eindeloos te kammen en te ontklitten en minder tijd kwijt in huishouden doordat de vacht minder viezigheid vasthoudt! Ondertussen teefje nr 2 ook volledig over op de producten ennnnnnnn als bonus: Ikzelf ook. Want met mijn lange haar loop ik al jaren tegen het klit verhaal aan en lukte et maar niet dit op te lossen….. Maar nu wel! Dus 3 tevreden klanten hier! Service en goed degelijk advies staat bij Marion hoog in het vaandel!
Via Webwinkelkeur
door Linda
Vachtverzorgingsspecialist Marion Brouwer

Marion

Specialist vachtverzorging

Alle anti klit producten voor honden

  • Categorieën

    Categorieën
  • Vachtype / Ras

    Vachtype / Ras
  • Aanbevolen
    • Aanbevelingen
SALE

Vachtsprays

Vachtspray – anti klit spray voor (Labra)Doodles

1+1 gratis voor 50 ml
Vanaf: 19,9518,95
SALE

Crèmes & Oliën

Multi Crème (Bij vacht- & huidproblemen bij hond)

1+1 gratis voor 50 ml
Vanaf: 44,9527,95
SALE
Vanaf: 19,9518,95
Vanaf: 19,95
SALE

Shampoos

Natuurlijke 2in1 Hondenshampoo en Conditioner (blok)

nu met actie actie 1/2 blok: 1/2 + 1/2 (gratis)
Vanaf: 32,9521,95

100% Natuurlijke anti klit oplossingen voor honden

Net als andere producten in de productlijn van Natuurlijk4Dogs zijn ook onze vervilting oplossingen voor honden 100% natuurlijk. Dus vrij van agressieve chemicaliën. Alle producten van Natuurlijk4Dogs zijn ook veilig samen te gebruiken.

De producten voor vachtverzorging voor honden op deze site zijn met zorg samengesteld vanuit mijn eigen (35+) ervaring in professioneel vachtverzorging. Met onze natuurlijke anti klit / vervilting producten kunnen klitten bij je hond voorkomen worden.

Getest in een extern laboratorium

Deze natuurlijke producten voldoen volledig aan de Europese Cosmetica wetgevingen. De producten zijn getest in een onafhankelijk laboratorium en de afschriften daarvan zijn zichtbaar in onze winkel in Lutten.

Vachtverzorgingsspecialist Marion Brouwer

Marion

Specialist vachtverzorging

Voor je verder kijkt.. er zijn meer producten die geschikt zijn!

Op deze pagina vind je specialistische producten, we hebben ook ander aanbod voor algemene toepassingen.

Bekijk overig aanbod
De waardering van www.natuurlijk4dogs.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 100 reviews.