Verzorgingspakket voor (Labra)Doodle pup

verzorgingspakket (Labra)Doodle

Verzorgingspakket voor (Labra)Doodle pup met 8-12 weken oud

Het is zover je pup komt en je gaat vanaf dag 1 beginnen met de vachtverzorging. Allereerst ga je de basisregels in opvoeding aan je pup leren en dat doe je consequent maar toch ook liefdevol. Ik zeg altijd JA = JA en daarentegen NEE = NEE. Voer je dit door met alles heb je de basis regels gesteld en gaat alles vanzelf.

Kom jezelf er niet uit met de basisregels overweeg dan is om les te volgen. Voor meer informatie hier over klik HiER of bel ons voor een planningen of datum wanneer jij kunt. De lessen geschieden fysiek en/of online net wat jij wenst en wat hier in de planning kan.

Basis regels zijn bij mij vanaf het eerste moment geldig en van toepassing:

  • Niet in handen & voeten bijten
  • Niet gereedschap (O.a. borstel, kam en scharen) bijten
  • Niet happen, ook niet speels
  • eenduidige commando’s geven

Eventueel, en wat heel goed werkt, is wat leverworst na gedane zaken te geven. Deze vorm van belonen en mechanisme hebben ze in no time door en zal zijn vruchten afwerpen door het gewenste gedrag te laten zien. Alles vanuit positiviteit is altijd mijn credo.

Realiseer je wel, dat een pup zijn concentratieboog niet langer is met 8 weken dan 3-5 minuten. Dan is het weer keten en donderjagen dus geen borstelsessie houden.

Wanneer ga je de verzorg sessie wat langer houden?

Dat doe je wanneer de pup ontspannen en relaxt is en alles gewillig toestaat! Je verhoogt de totale tijds duur met1-2 minuten en gaat dat weer goed dan weer hetzelfde 1-2 minuten verhogen. Nooit in een keer met een pup van 8-12 weken een verzorg sessie houden van 11/2 uur. Je snapt nu waarom.

Een tip sluit de sessie altijd af met positief handelen! Zelf doe ik dat door Reiki te geven aan de pup en meestal slapen ze dan van alle inspanning. Vergis je niet ook dit is heel inspannend voor je pup. Hieronder verraad zoals het bijschrift verraad de Labradoodle pup het slapen na zijn massage/reiki sessie.

Verzorgingspakket voor (Labra)Doodle pup

Het verschil tussen de vloeibare verzorg set en blok verzorg set

Het verschil tussen de vloeibare verzorg set en blok verzorg set is zoals de naam verraad de een is vloeibaar en de ander is in blokvorm. Dan krijg ik altijd de vraag welke is beter? Dan zeg is voor wat betreft de ingrediënten de blok is beter.

Ben je daarentegen geen professional voor wat betreft het wassen van een hond dan is de vloeibare variant wellicht makkelijker en handiger om te gebruiken.

Maar nogmaals de beide pakketten zijn voor wat betreft de samenstelling natuurlijk en volledig 100% afgestemd op puppies vachten structuur.

Voordeel van NTUURLIJK4dOGS producten?

Vachtprobleem en/of stap je over van een niet Natuurlijk4dogs product?
Gebruik eerst de dieptereiniger.

Zorg dat de vacht weer behandeld kan worden:

Bepaalde agressieve (chemische) producten kunnen de vacht dusdanig beschadigen (droog / breekbaar / vervilten) of vervuilt raken met residu dat ze niets meer opnemen.

De dieptereiniger, reinigt grondig de vacht, verwijderd de siliconenlaag en ander residu van dergelijke producten en vervuiling. Dit zorgt er voor dat de haarschubben zich weer openen zodat herstellende ingrediënten weer kunnen worden opgenomen.

Bij een bestelling boven de €99,- leveren we de dieptereiniger (voor 1 wasbeurt bij een middelgrote hond) gratis mee. Dit alles voorkom je om vanaf dag 1 te werken met Natuurlijk4Dogs producten. Geen klitten en of vervilting. Een gezegde is ook goed gereedschap/producten is het halve werk.

Ondersteunende producten:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.natuurlijk4dogs.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 101 reviews.