Webinar Bioritmisch Borstelen hoe doe je dat bij je (Labra)Doodle?

Labradoodle met mais

De voordelen

Een vraag die regelmatig voorbij komt en aan me gesteld wordt is deze vraag:
“Bioritmisch Borstelen hoe doe je dat bij (Labra)Doodle?”.

Iedere hondenvacht ruikt door de oude huidresten en smeer die zich opeen stapelen in de vacht wat betekend dat wij mensen deze resten ruiken zeker wanneer de vacht bijvoorbeeld nat wordt, de welbekende hondengeur. Zo ontstaan klitten bij je hond. De vachtspray lost dit smeer & klitten op en sluit de haarschubben. Met als gevolg je kamt gemakkelijk door de vacht en de klitten komen niet zo snel terug. De geheimen hiervan ga ik je uitleggen in de webinar. Antwoorden op de vraag “Hoe kom ik in de flow van bioritmisch borstelen?”.

Een voorbeeld om op eenvoudige wijze bijvoorbeeld nare eigenschappen op te lossen en om te buigen naar werkbare situaties en zo zijn er veel praktische tips voor tijdens het borstelen om juist wel of juist helemaal niet te doen. Mijn insteek is altijd volledig natuurlijk te werken met de vacht van de honden. Juist deze praktische kennis van meer dan 35+ jaar ga ik met jullie delen tijdens de webinar op 2 mei 2021 aan staande.

Gereedschap

Goed gereedschap is het halve werk. Daarom adviseer ik veelal de Pup borstel & (Labra)Doodle borstel en ter controle de Doodle middel kam meer informatie hierover hoe en wat te gebruiken krijg je tijdens de webinar(s) die ik regelmatig geef.

Mee doen en opgeven (Gratis)

Het webinar wordt gegeven middels gratis software van ZOOM. Download de gratis software op je eigen device (PC, tablet, telefoon). Je ontvangt een e-mail met o.a. een deelnamelink met wachtwoord. Het aantal deelname plekken is beperkt en VOL = VOL en dat is om zo een kwalitatief hoogwaardige webinar te geven!

Resumerend voor jou de volgende handige gegevens:
Aanvang: 11:00 uur
Duurt : ±1 uur
Kosten: GRATIS
Datum van de webinar: 5 september 2021

Formulier om jezelf op te geven

Vul onderstaand formulier in en klik op versturen.

Ik wens deel te nemen aan de volgende webinar(s) *
Gebruik je Natuurlijk4Dogs vachtverzorging producten *

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.natuurlijk4dogs.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 99 reviews.