De data van de Labradoodle online vacht verzorging webinars & inschrijf formulier

Borstelen van labradoodle kop

De data voor de geplande online gratis webinars over de vacht verzorging bij de Labradoodle en de daarbij behorende inschrijf formulier vind je hier speciaal voor jou vermeld.

In o.a. samenwerking met Nederlandse Mini Doodle Groep (NMD) zijn en komen diverse online webinars beschikbaar voor jou om je te helpen met de vachtverzorging van jou Labradoodle of Doodle. De datums en inloggegevens hiervoor staan op de website van de NMD in het besloten ledengedeelte.

De overige extra data van de (Labra)Doodle online vacht verzorging webinars heb ik hier op een rijtje staan met de mogelijkheid om jezelf op te geven voor de door jou gewenste datum(s). Om de webinars persoonlijk te houden hanteren we wel een beperkt aantal deelnemers dus geef je voor jouw oplossing van de vachtverzorging van jouw (Labra)Doodle nu snel op.

Hier alvast enkele data die zijn gepland:

  • 21 november tijdstip aanvang: 10:00 uur
  • 19 december tijdstip aanvang: 10:00 uur
  • 16 januari tijdstip aanvang: 10:00 uur
  • 20 februari tijdstip aanvang: 10:00 uur

Hier de onderwerpen die aan bod kunnen komen tijdens de online webinars voor Labradoodles over de vachtverzorging.

Mis je een onderwerp of wens je graag een onderwerp graag behandelt te zien, weet dan dat daar altijd plek en plaats voor is tijdens een webinar.

1) Webinar Bioritmisch Borstelen. Hoe los en voorkom je de klitten bij de (Labra)Doodle op een natuurlijke manier?

Iedere hondenvacht ruikt door de oude huidresten en smeer die zich opeen stapelen in de vacht wat betekend dat wij mensen deze resten ruiken zeker wanneer de vacht bijvoorbeeld nat wordt, de welbekende hondengeur. Zo ontstaan klitten bij je hond. De vachtspray lost dit smeer & klitten op en sluit de haarschubben.

Dit is een voorbeeld om op eenvoudige wijze een nare eigenschap op te lossen en zo zijn er nog veel meer praktische tips voor tijdens het borstelen juist wel of juist helemaal niet te doen. Mijn insteek is altijd volledig natuurlijk te werken met de vacht van de honden. Juist deze praktische kennis ga ik met jullie delen tijdens de webinar aan staande.

2) Model knippen bij je (Labra)Doodle. Welke accenten leg je in het (Labra)Doodle model neer?

Wat maakt een (Labra)Doodle een (Labra)Doodle juist zijn specifieke model die veelal geknipt wordt. Dat knippen en de juiste accenten in het model maken juist dat ga ik je leren op een volledig ontspannen manier! Welke scharen gebruik je waarvoor en juist waarom. Waar loop je zelf tegen aan en specifiek deze vragen ga je antwoord op krijgen tijdens de webinar.

3) De tafelmanieren want hoe begin je vanaf dag 1 wanneer je jouw pup hebt?

De vachtverzorging van je (Labra)Doodle begint vanaf de 1e dag dat jouw pup bij je woont. Hoe pak je dit aan? Wat doe je juist wel en hoe en wat laat je juist achterwege? Ook dit leer ik je allemaal.

4) Direct anti klit Oplossing hoe jij dat eenvoudig zelf doet

De vacht gaat in vachtwisseling en dus klitten hoe jij dit zelf kan oplossen wordt jou geleerd op een eenvoudige manier.

5) Opvoeding en Gedrag

Loop je tegen uitdagingen binnen de opvoeding aan dan is deze webinar zeker een oplossing voor jou en je harige vriend.

6) Vraag en Antwoord of te wel een FAQ

Alle vragen die bij je leven en die je graag beantwoord wil hebben kun je tijdens deze webinar live stellen. Wens je een dieper probleem aan te kaarten is overleg hierover van te voren wel handig. Gebruik hiervoor het onderstaand formulier om een en ander aan te geven.


Mee doen doe je zo en wat heb je er voor nodig?

Het webinar wordt gegeven middels gratis software van ZOOM. Download de gratis software op je eigen device (PC, tablet, telefoon). Je ontvangt een e-mail met o.a. een deelnamelink met wachtwoord. Het aantal deelname plekken is beperkt en echt VOL = VOL want kwaliteit wil ik blijven waarborgen!

Opgeven doe je met het inschrijf formulier hieronder

Opgeven online formulier:

Borstelen van labradoodle kop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Let op: voor pakketdiensten is dit de drukste tijd van het jaar. Hoewel wij op tijd je pakketje afgeven kan de levertijd vertraagd zijn. Dank voor je begrip.

X
De waardering van www.natuurlijk4dogs.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 39 reviews.