De data van de Labradoodle (online) vacht verzorging webinars & inschrijf formulier

Borstelen van labradoodle kop

De data voor de geplande (online) webinars over de vacht verzorging bij de Australian Labradoodle, NL Mini Doodle of welke Doodle en/of Boomer combinatie je zelf hebt en de daarbij behorende inschrijf formulier vind je hier speciaal voor jou hieronder vermeld.

Er zijn en / of komen diverse (online) webinars beschikbaar voor jou om je te helpen met de vachtverzorging van jou Australian Labradoodle, NL Mini Doodle of welke Doodle combinatie die je zelf hebt.

De data van de (Labra)Doodle online vacht verzorging webinars heb ik hier op een rijtje staan met de mogelijkheid om jezelf op te geven voor de door jou gewenste datum(s). Om de webinars persoonlijk te houden hanteren we wel een beperkt aantal deelnemers dus geef je voor jouw oplossing van de vachtverzorging van jouw (Labra)Doodle en of NL Mini Doodle nu snel op.

Hier alvast enkele data* die zijn gepland:

LET OP meld je aan voor de nieuwsbrief >
Regelmatig geef ik een “last minute” (online) workshop die middels de nieuwsbrief bekend wordt.

  • 18 mei 2024 tijdstip aanvang: 10.00 uur*
  • 29 juni 2024 tijdstip aanvang: 11.00 uur*

*Data en tijdstippen zijn onder voorbehoud en kunnen tussentijds wijzigen. Houd dit zelf in de gaten!
**I.v.m. (landelijke)vakantie gaat de geplande webinar alleen door bij voldoende aanmelding.

Opgeven doe je met het inschrijf formulier met de knop hieronder, of onder aan deze webpagina. Vergeet niet te betalen! Makkelijk en veilig met i-Deal via de webshop klik HiER


Hier de onderwerpen die aan bod kunnen komen tijdens de (online) webinars voor o.a. Australian Labradoodle & Boomer & NL Mini Doodle over de vachtverzorging.

Mis je een onderwerp of wens je graag een onderwerp graag behandelt te zien, weet dan dat daar altijd plek en plaats voor is tijdens een webinar.

1) Webinar Bioritmisch Borstelen. Hoe los en voorkom je de klitten bij o.a. de (Labra)Doodle, Boomer op een natuurlijke manier?

Iedere hondenvacht ruikt door de oude huidresten en smeer die zich opeen stapelen in de vacht wat betekend dat wij mensen deze resten ruiken zeker wanneer de vacht bijvoorbeeld nat wordt, de welbekende hondengeur. Zo ontstaan klitten bij je hond. De vachtspray lost dit smeer & klitten op en sluit de haarschubben.

Dit is een voorbeeld om op eenvoudige wijze een nare eigenschap op te lossen en zo zijn er nog veel meer praktische tips voor tijdens het borstelen juist wel of juist helemaal niet te doen. Mijn insteek is altijd volledig natuurlijk te werken met de vacht van de honden. Juist deze praktische kennis ga ik met jullie delen tijdens de webinar aan staande.

2) Model knippen bij o.a. je (Labra)Doodle, Boomer. Welke accenten leg je in het (Labra)Doodle, Boomer model neer?

Wat maakt een (Labra)Doodle een (Labra)Doodle juist zijn specifieke model die veelal geknipt wordt. Dat knippen en de juiste accenten in het model maken juist dat ga ik je leren op een volledig ontspannen manier! Welke scharen gebruik je waarvoor en juist waarom. Waar loop je zelf tegen aan en specifiek deze vragen ga je antwoord op krijgen tijdens de webinar.

3) De tafelmanieren want hoe begin je vanaf dag 1 wanneer je jouw pup hebt?

De vachtverzorging van je (Labra)Doodle begint vanaf de 1e dag dat jouw pup bij je woont. Hoe pak je dit aan? Wat doe je juist wel en hoe en wat laat je juist achterwege? Ook dit leer ik je allemaal.

4) Direct anti klit Oplossing hoe jij dat eenvoudig zelf doet

De vacht gaat in vachtwisseling en dus klitten hoe jij dit zelf kan oplossen wordt jou geleerd op een eenvoudige manier.

5) Opvoeding en Gedrag

Loop je tegen uitdagingen binnen de opvoeding aan dan is deze webinar zeker een oplossing voor jou en je harige vriend.

6) Vraag en Antwoord of te wel een FAQ

Alle vragen die bij je leven en die je graag beantwoord wil hebben kun je tijdens deze webinar live stellen. Wens je een dieper probleem aan te kaarten is overleg hierover van te voren wel handig. Gebruik hiervoor het onderstaand formulier om een en ander aan te geven.


Mee doen doe je zo en wat heb je er voor nodig?

Het webinar wordt gegeven middels gratis software van ZOOM > of Google Meet. Download de gratis software op je eigen device (PC, tablet, telefoon). Je ontvangt een e-mail met o.a. een deelname link met wachtwoord. Simpel door op de link te klikken, doe je mee.

Het aantal deelname plekken zijn beperkt. VOL=VOL. Kwaliteit van de webinar wil ik blijven waarborgen!
Gemiddeld duurt één sessie 1-1,5 uur.

Kosten voor deelname aan het webinar

Deelname voor niet donateurs/leden van de NMD geldt een vergoeding €124,95 per sessie (indien beschikbaar inclusief een hand-out). Voor NMD leden/donateurs is mogelijk voor deelname met een kortingscode waarbij de kortingscode te vinden is in het afgeschermde donateursgedeelte.

Vind je kortingscode niet dan a.u.b. contact opnemen. Hierna vind je de link om hier veilig te betalen. Vergeet niet te betalen! Makkelijk en veilig via de webshop klik HiER
Vraag om de kortingscode (indien deze van toepassing is!).


Opgeven doe je met het inschrijf formulier hieronder

Opgeven online formulier:

Gebruik je Natuurlijk4Dogs vachtverzorging producten *
Wat voor structuur vacht heeft je Doodle? *
Soort vacht van je hond? *
Ik ben donateur/lid van de NMD *

Vergeet niet te betalen! Makkelijk en veilig via de webshop klik HiER
Vraag om de kortingscode (indien deze van toepassing is!).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.natuurlijk4dogs.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 99 reviews.