Winter Vacht Spray

12.95

Op voorraad

Winter Vacht Spray

Zijn het de modderige natte vieze vieze berepoten of juist de klitten die in de winterperiode overal in de vacht springen als sneeuw voor de zon, ook wanneer je net je lieve vriend hebt geborsteld. Je komt terug van de ochtend wandeling en daarna tijdens de koffie/thee zie je met afschuw dat de klitten al weer in de vacht zitten. Deze spray is alleen in de winterperiode te bestellen van 21 december tot 21 maart.

Beschrijving

Zijn het de modderige natte vieze vieze berepoten of juist de klitten die overal in de vacht springen als sneeuw voor de zon, ook wanneer je net je lieve harige vriend hebt geborsteld. Je komt terug van de ochtend wandeling en daarna tijdens de koffie/thee zie je met afschuw dat de klitten al weer in de vacht zitten. Langzaam aan komt je tot het punt dat je voor de vachtverzorging tot wanhoop wordt gedreven. Je houdt van je knappe lieverd maar je wil ook dat hij er verzorgd en mooi, lekker ruikend uitziet!

Of ….. en dit vind ik persoonlijk het aller vieste van alles, namelijk de geur wanneer de vacht nat is geworden van de inmiddels dauwdruppels in de morgen en wanneer jouw allerliefste schat dan weer binnenkomt in een lekker warm huis. Je ruikt meteen die penetrante geur en denkt wow dat stinkt en hoe komt dat?!?!?! Dat wil je wel niet denken en meteen voel je schuldgevoel wanneer je realiseert wat je denkt maar zeg nu zelf wie denkt dit bij tijd en wijle?

De Winter Vacht Spray is exclusief gemaakt voor de winter periode en de wintervacht bij honden bij winteromstandigheden zoals de sneeuwbolletjes die aan de vacht en voetzooltjes blijven kleven met alle gevolgen van dien. Je hond wil niet meer verder lopen omdat het lopen pijn doet door de vlijmscherpe aangevroren ijs aan de haren van de voetzooltjes. Spray van te voren de voetzooltjes in en die narigheid is voorkomen.

Daarbij nog een bijkomend voordeel is dat jouw lieve vriend geen nare hondenlucht bij regen of toch nog even snel een frisse duik in het water heeft genoten. De vacht ruikt na deze duik ook nog is zeer aangenaam.

Deze spray is alleen in de winterperiode te bestellen van 21 december tot 21 maart.

 

Extra informatie

Gewicht0.5 kg
Afmetingen100 × 10 × 100 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Winter Vacht Spray” te beoordelen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Andere suggesties…