Hondenparfum (Seizoen)

11.95

Op voorraad (kan nabesteld worden)

Honden Parfum (seizoen)

De Honden Parfum, ook wel Eau de Toilette genoemd, zijn ideaal te gebruiken na bijvoorbeeld het trimmen, na het wassen van de vacht of na een lange (regenachtige) wandeling. Je kent het wel die typische hondengeur. Het effect van het gebruik van de honden parfums | eau de Toilette is dat je zo geen hondengeur meer in huis hebt. Ook is de honden parfums | eau de Toilette zeer zuinig in gebruik door haar rijke volle samenstelling van (etherische) oliën en infusions en zo vol met alles dat de vacht behalve aangenaam te geuren ook nog is verzorgd.

De hondengeuren, honden parfums worden gemaakt op een natuurlijke basis zonder alcohol waardoor enige huidreactie uitblijft, de vacht wordt door de samenstelling optimaal verbeterd en herstelt waardoor de hond geen hondengeur heeft.

Alle honden parfums hebben ieder hun eigen specifieke heerlijke geur. De hondenparfums zijn handgemaakt met alleen natuurproducten waardoor ze nooit helemaal hetzelfde zijn. De seizoen gebonden varianten kun je hier vinden. De specifieke kenmerken en eigenschappen zijn hieronder vermeld.

==> Valentijn: Als de nacht zo zwoel en sexy (beschikbaar februari)
==> Lente: Lekker fris en bloemachtig (beschikbaar lente periode)
==> Zomer: Als een warme zomeravond zonder verstikkend te zijn (beschikbaar  zomer periode)
==> Herfst: Herfstgeuren zoals beukennootjes en blaadjes vind je terug (beschikbaar herfst periode)
==> Winter. Als water zo dun en ijsachtig zo kan je deze geur omschrijven (beschikbaar winter periode)
==> Kerstkoekje: Zo inmiddels populair als de kerstkoekjes zelf dat het wat je in de mond loopt. (beschikbaar feestdagen periode)

Beschrijving

De honden parfums ook wel  Eau de Toilette genoemd zijn ideaal te gebruiken na bijvoorbeeld het trimmen, na het wassen van de vacht of na een lange (regenachtige) wandeling. Je kent het wel een natte honden vacht en dan die typische hondengeur. Het effect van het gebruik van de honden parfums is dat je direct geen hondengeur meer in huis hebt. Ook is de honden parfums zeer zuinig in gebruik door haar rijke volle samenstelling van (etherische) oliën en infusions en zo vol met alles dat de vacht behalve aangenaam te geuren ook nog is gehydrateerd en verzorgd.

De hondengeuren, honden parfums worden gemaakt op een natuurlijke basis zonder alcohol waardoor enige huidreactie uitblijft, de vacht wordt door de samenstelling optimaal verbeterd en direct herstelt waardoor de hond geen hondengeur heeft. De hondenparfum is verkrijgbaar in verschillende voor ieder op zich prettige geur. Alle honden parfums hebben ieder hun eigen specifieke eerlijk frisse geur. De hondenparfums zijn handgemaakt met alleen natuurproducten waardoor ze nooit helemaal hetzelfde zijn. Ze zijn seizoen-gebonden te koop. De volgende varianten zijn per seizoen beschikbaar.

Valentijn: Als de nacht zo zwoel en sexy (beschikbaar week van 14 februari)
Lente: Lekker fris en bloemachtig (beschikbaar lente periode)
Zomer: Als een warme zomeravond zonder verstikkend te zijn (beschikbaar  zomer periode)
Herfst: Herfstgeuren zoals beukennootjes en blaadjes vind je terug (beschikbaar herfst periode)
Winter. Als water zo dun en ijsachtig zo kan je deze geur omschrijven (beschikbaar winter periode)
Kerstkoekje: Zo inmiddels populair als de kerstkoekjes zelf dat het wat je in de mond loopt. (beschikbaar feestdagen periode)

Extra informatie

Gewicht.50 kg
Afmetingen15 × 10 × 15 cm
Honden Parfum | Eau de Toilette Keuze:

Winter

Inhoudsmaat Flessen Keuze:

50 ml, 100 ml, 250 ml

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hondenparfum (Seizoen)” te beoordelen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Andere suggesties…