Online Service

9.95

Online Service

Als specifieke service bied ik de online Skype service waarbij je in een online gesprek met beelden al je vragen aan me kan stellen. Heel handig wanneer je niet echt bij me in de buurt woont en je toch tegen bepaalde huid en of vachtverzorging dingen aanloopt.

Denk ook aan begeleiding tijdens het knippen van jouw hond! Directe aanwijzingen en tips en trics! Het volgen van een workshop kan volledig met een zogenaamd video conference gesprek. De online afspraken doe ik samen met jou plannen op een dag en tijdstip die jou uitkomt en kan net zo lang of net zo kort voor wat betreft het te reserveren tijd in beslag nemen.

Per 5 minuten voor €9.95

Met de aankoop van dit artikel verdien je 82 hondenpunten.

Beschrijving

Als specifieke service bied ik de online Skype service waarbij je in een online gesprek met beelden al je vragen aan me kan stellen. Heel handig wanneer je niet echt bij me in de buurt woont en je toch tegen bepaalde huid en of vachtverzorging dingen aanloopt en graag antwoorden wenst.

Denk ook aan begeleiding tijdens het knippen van jouw hond! Directe aanwijzingen en tips en trics! Het volgen van een workshop kan volledig met een video conference gesprek. De online afspraken doe ik samen met jou plannen op een dag en tijdstip die jou uitkomt en kan net zo lang of net zo kort voor wat betreft het te reserveren tijd in beslag nemen.

 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Online Service” te beoordelen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.