StevigheidSpray

0.95

StevigheidSpray

Mijn verstevigende stevigheidspray kun je in plaats van direct op de vacht ook op een borstel spuiten die je vervolgens door de vacht haalt.

LET OP! Een vachtversteviger met alcohol kan de vacht uitdrogen, en daarom heeft een alcoholvrije versteviger altijd de voorkeur.

Beschrijving

Mijn verstevigende stevigheidspray kun je in plaats van direct op de vacht ook op een borstel spuiten die je vervolgens door de vacht haalt. LET OP! Een vachtversteviger met alcohol kan de vacht uitdrogen, en daarom heeft een alcoholvrije versteviger altijd de voorkeur.

Stevigheidspray is bedoeld om de vacht de ‘tweede dag/week na het wassen’ grip te geven, waardoor het ook gemakkelijker op te steken en bijvoorbeeld een top-knot te maken of model te behouden tijdens het showen is. Een vachtversteviger geeft daarbij een beetje volume daar waar gewenst en nodig.

Veel vachtproducten bevatten ook siliconen die zich ‘opstapelen’ in de vacht en het uiteindelijk zwaar en onhandelbaar maken. Daarom is het verstandig om de vacht eens in de twee weken te wassen met een deep cleansing shampoo (bijvoorbeeld de Boszeep) die vacht ontdoet van alle ‘build-up’. Was het direct daarna voor een tweede keer met een verzorgende shampoo (2in1 Shampoo) om het vochtgehalte weer op peil te brengen en gebruik een klein beetje olie in de vachtpunten als die erg droog zijn.

Extra informatie

Gewicht 0.5 kg
Afmetingen 10 × 50 × 10 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “StevigheidSpray” te beoordelen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Andere suggesties…