Wintersport en jouw Hond

Genieten van de sneeuw zonder wondjes aan de voeten

Wat is nu fijner en mooier dan samen met je hond genieten van de sneeuw op wintersport. Lekker samen banjeren door de sneeuw voor een lange wandeling en voldaan daarna voor de openhaard samen liggen te genieten. Maar dan de volgende spelbreker namelijk datgene wat je ook plezier geeft is ook meteen datgene wat jouw viervoeter wonden aan de voetzooltjes brengt namelijk de bevroren sneeuw en ijsvorming.

de poten vol met sneeuw

Wist je dat dit heel eenvoudig op te lossen is en de hondenpoot te beschermen tegen deze weersinvloeden?
Wanneer je de Multi-Crème voor het wandelen op de volgende manier aanbrengt behoren deze bllen van sneeuw en ijs volledig tot het verleden door zo groot als een hazelnoot een dotje met Multi-Crème in je handpalm te nemen en vervolgens vloeibaar te maken door net als bij ModelGel de Multi-Crème over je handpalmen te verdelen. Vervolgens knijp je de vloeibaar gemaakte Multi-Crème over de poten zowel voor als achter en heb je halflange vacht of lange vacht ook over de oren, staart, buik en bek en die gebieden die sneeuw aanpakken en kleven.

Vind je dit allemaal veel te veel een gedoe kan je in plaats van de Multi-Crème ook de Multi-Olie nemen want het grote voordeel is dat de Multi-Olie al vloeibaar is en een klein beetje al voldoende is. Ga je na de wandeling ook de poten afspoelen dan zorgt zowel de Multi-Olie als de Multi-Crème er voor zorgen dat de vacht niet gaat klitten. De problemen voor de poten gaan op precies dezelfde manier namelijk de voetzooltjes worden eveneens ofwel met de Multi-Olie of de Multi-Crème in gemasseerd en jouw lieve schat krijgt geen sneetjes meer in zijn voetzooltjes.

Ben je vergeten de voetzooltjes in te smeren voordat je gaat wandelen en zijn er sneetjes in de voetzooltjes raad ik je de Tamanu Olie aan omdat die een zeer sterk en snel helende werking heeft zodat jij en je hond snel weer aan het wandelen kunnen gaan.en samen genieten van de wintersport.