Gepost op

Laatste loodjes

Met 4 dagen knalhard gewerkt is mijn website nu voor 90% zoals ik hem wil en wens. Natuurlijk moet ik nog veel bijwerken zoals de grafische kant en presentatie van mijn producten maar dat heeft geen haast of deadline. Sommige pagina’s zijn verdwenen evenals sommige extern ingekochte producten.

Mis je nu echt iets wat je graag wenst laat me dit dan A.U.B. weten want dan ik wellicht iets voor je betekenen. Voor mij is het heel duidelijk welke kant ik met mijn bedrijf heen wens te gaan en wat ik wel en zeker ook wat ik niet wil (ga) doen.

Mijn vraag aan een ieder die mijn webshop bezoekt is deze, merk je dat iets niet werkt of niet gaat laat dit me dan A.U.B. weten want meldt niemand me iets en werkt iets niet tja… kan ik niets veranderen. Ik beantwoord binnen 24 uur je e-mail en doe ik dit niet kan je gerust aannemen dat ik je e-mail niet heb gekregen. Op het vaste nummer die op de contact pagina staat is tijdens kantoor uren iemand aanwezig.

Verder komt er binnenkort een MEGA opening van de website dus kom regelmatig terug om te zien wat er voor jou interessant is!