Posted on Geef een reactie

Ik ben OPEN

Zo het nieuwe jaar is van start en dan ga je goed over alles nadenken van hoe ga ik verder effies een en ander reflecteren. In het laatste kwartaal heb ik al wat wijzigingen doorgevoerd voor wat betreft mijn activiteiten. Pijnlijk bewust van mijn lichamelijke beperkingen heb ik me neer te leggen wat ik kan en ook wat ik niet kan. Voor een ieder die me van nabij kent weet dat dit accepteren van “dingen” niet kunnen was een hele reis, en dan druk ik het voorzichtig uit.

Enfin het nieuwe jaar weer met nieuwe uitdagingen die ik omarm. Zo wie zo ga ik regelmatig leuke acties doen die hier en op de facebook pagina te volgen zijn. De facebook pagina is onderaan deze website te vinden. Al met al een mooi fris nieuw jaar die NATUURLIJK goed voor de vachten van jullie dieren gaat zijn wanneer het aan mij ligt!