Posted on Geef een reactie

Waarom Natuurlijk4Dogs?

Natuurlijk4Dogs is door mij ontwikkeld als natuurlijk antwoord op alle “chemische” verzorgartikelen voor dieren. De insteek voor het produceren van mijn Natuurlijk4Dogs producten is en blijft natuurlijk waar daar dit mogelijk is. Hoe bedoel ik dit? Je hebt soms ingredienten nodig zodat de producten wat langer houdbaar zijn dan 1-3 dagen alleen kan je dan kiezen voor de natuurlijke insteek of chemische. Mijn insteek is dan dat ik voor de veelal duurdere variant kies omdat dit voor de huid en vacht beter is waardoor de huid en vacht van je lieveling word verzorgd en ondersteund.

Gezondheid van mens en dier kun je zelf helpen en ondersteunen met verantwoorde producten waarbij over de ingredienten is nagedacht en een andere insteek is gemaakt dan uitsluitend winst te maken. Ook voor dieren is het belangrijk wat je gebruikt voor te wassen en de vacht te onderhouden met bijvoorbeeld een vachtspray is wel het minste wat je zelf kan doen voor de vacht van je hond. Mijn hond heeft een korte vacht en dan hoeft je toch geen vachtspray te gebruiken? Ook een korte vacht en huid heeft verzorging nodig speciaal met de wintermaanden aannemende dat je viervoeter in huis is, wanneer de CV weer aangezet en in gebruik is.

Heb je vragen over de vacht en huid van jouw viervoeter neem dan contact met me op!