Kwaliteit boven kwantiteit

Zo alles krijgt weer zijn plekje want voor wie het nog niet wist/weet afgelopen maanden ben ik druk geweest met het laten opgroeien van een nestje van 10 Labradoodle pupjes, de link van onze website van Doodlehome vind je onderaan deze webpagina. Ik heb er ook zin in op de webshop en fysieke shop weer vol in het daglicht te zetten want er liggen nogal wat projecten op me te wachten.

Voor diegene die het ook nog weet de trimsalon accommodatie waaraan we een aantal maanden geleden waren begonnen met bouwen bleek bij nader inzicht toch te klein dus wat doe je dan…. ? Ik heb besloten hem weg te geven en vanaf komende maandag wordt er gestart met de bouw van een andere trimsalon. Jammer inderdaad want ik was verliefd op de vormgeving van deze trimsalon. Maar ja soms is het niet anders.

Komende dagen ga ik echt starten met mijn projecten die veelal online activiteiten zullen zijn dus ik zou zeggen blijf de website volgen. Ohhhh nu vergeet ik weer wat en dat is dat ik alle URL’s van de vachtverzorging naar 1 URL laat lopen en dat is deze www.vachtverzorging.com toch ook weer een stukje van mijn droom die werkelijkheid is geworden! Tot snel.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.