Er komt aan

Na toch alweer in Maart 2018 te zijn aangeland heb ik e.e.a. aangeschaft om naar verwachting wekelijks een video over de totale vachtverzorging te gaan maken. Vragen van jullie zijn van harte welkom zodat ik deze dan in de video’s kan beantwoorden. Ter introductie heb ik als aanvang een leuke actie bedacht. Voor tot zondag kun je als ondersteuning van de vacht van je viervoeter de vachtspray bestellen met een leuke korting van 25% met de code: happy

Hieronder zie je Chester een Australian Labradoodle die regelmatig met de vachtspray wordt ingesprayd ter ondersteuning van de vachtverzorging en onder andere voorkomt dat de vacht gaat klitten of pluizig wordt. Een ander groot voordeel is dat de hond geen vieze penetrante hondengeur krijgt ook niet wanneer hij nat wordt van bijv. de regen.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.