Oorontsteking, hoe…

Natuurlijk4Dogs = 100% natuurlijk samengesteld!

De ​​oorverzorging van Natuurlijk4Dogs is een lotion die de oorzaak zoals bacterie en schimmel groei aanpakt. Naar beneden vallende oren zijn de zogenaamde “broeioren”. Hierdoor kunnen diverse schimmels en bacteriën door warmte goed groeien waardoor de hond last krijgt van oorontsteking iets wat voor de hond heel pijnlijk is.

Vaak wordt ik gevraagd waarom maak je geen POEDER?
Het antwoord is simpel edoch technisch namelijk, poeders nemen geen toegevoegde verzorgde componenten op zoals etherische olieen om die vervolgens, deze opgenomen stoffen, ook weer afstaan met andere woorden poeders doen niets.

Voor bijvoorbeeld bijvoorbeeld het te vergemakkelijken van het plukken van de oren ligt in het gegeven dat de poeder aan de haren plakt waardoor men meer grip heeft met de vingers en de oorharen op die manier het plukken “makkelijker” maakt maar des te onaangenamer voor de honden want er is zogenaamde grip op de haren dus elke ruk aan de haren plukrijp of niet plukrijp is raak.

Poeders veroorzaken juist door het “built up” effect in de gehoorgang een oorontsteking.

​Poeders die voor de zogenaamde huidaandoening in het oor of lijf worden verkocht is klinkklare nonsens daar zoals gezegd de producteigenschappen van poeder technisch niet dusdanig te kwalificeren zijn dan wel dienen te worden toegepast. Kijk hiervoor in de toepassing in de MSDS sheet.

Wat is een MSDS Een Veiligheidsinformatieblad of Veiligheidsblad (VIB) of, in het engels?
Material Safety Data Sheet (MSDS), is een document dat informatie bevat over de potentiële gezondheidsrisico’s voor zowel mens als dier. ​

Neem voor meer informatie gerust contact met ​mij​ op, of kom langs in de trimsalon KNIP​ ​in Lutten voor een gratis check of​ persoonlijke product​ informatie!​

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.