Herkennen

Al eerder aangegeven heb ik een nieuw bord voor aan de weg aangeschaft. De oude borden zijn verwijdert voor wie komt en hier naar zoekt wanneer je een bezoek aan de trimsalon of workshop brengt. Hieronder zie je het nieuwe bord hoe hij nu staat. De drie divisies zie je op het bord vermeld maar zeker even wat anders na de vijf jaar met de andere borden mijn bedrijven te hebben aangetoond.

Ik ben super blij met mijn nieuwe bord en hij is precies geworden zoals ik heel graag wou. De tekst “wilt u zicht melden achter de poort?” heb ik er bewust bij laten zetten omdat de poort dicht is voor veiligheid redenen met betrekking tot onze en uiteraard ook de honden van onze clienten. De Dedemsvaartseweg Noord is in de loop der jaren toch in de spitsuren aardig druk met alle gevolgen van dien.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.