Goed niet gek

Ik verkoop diverse type scharen voor het knippen en uitdunnen van de (Doodle)vachten. Bewust verkoop ik online geen scharen omdat voor verschillende structuren van vachten verschillende type scharen worden gebruikt. Het advies voor scharen aan te schaffen is eerst persoonlijk contact met me op te nemen om te weten welke schaar voor jouw type vacht van je hond te gebruiken is. Een bezoek aan mij fysieke shop is op afspraak altijd mogelijk.

Te vaak komen er mensen bij mij een workshop volgen en dan hebben ze niet de correcte scharen aangeschaft. Ze zien mij “makkelijk” en eenvoudig knippen en vragen zich dan af waarom dit bij hun niet gebeurd. Uiteraard geef ik de cursisten informatie over de gereedschap en vervolgens is het hun duidelijk waarom ze een miskoop hebben gedaan omdat ze voordat ze de scharen aanschafte de gerichte materialene en gereedschapskennis misten.

Uiteraard is deze webshop een commerciële webshop alleen voel ik me er niet goed bij om gereedschap te verkopen op onkunde en missen van kennis van de webshop bezoeker!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.