Zo hoef je niet

Mooie titel want inderdaad zo hoef je niet de webshop uit je hooft te leren want de super nieuwe folder staat nu ook online en kan je downloaden door met je rechter muisknop op het  plaatje te gaan staan en dan “opslaan als” in een folder op jouw pc, telefoon of tablet. Handig wanneer je wat zoekt of wil delen. Overigens wanneer je de folder deelt op sociaal media, laat me dit weten want regelmatig doe ik de delers onverwacht een presentje sturen dus vul hier je account gegevens volledig in zodat het cadeautje bij je thuis wordt bezorgd.

Behalve de folder van de producten van Natuurlijk4Dogs is er nog een folder geplaatst op de website namelijk die van de Tamanu Olie. Exclusief met deze ontwikkelaar werk ik samen. Niet helemaal onverwacht wanneer je de doelstelling van de Tamanu Olie ook leest en dit vergelijkt met de doelstelling van Natuurlijk4Dogs. Alles uit de natuur waar mogelijk is en kan dit niet dan niet toepassen. Lees voor de gein de mogelijkheden van de Tamanu Olie maar is!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.