Posted on Geef een reactie

Hemelvaart 10 mei

Dit jaar valt hemelvaart op 10 mei 2018 en ik ga dit jaar van de hemelvaart iets speciaals maken! Wat tja… dat ga ik nog niet verklappen want dan natuurlijk even “langs” komen hier op de webshop. Op dit moment ben ik drukdoende met e.e.a. samen te stellen.

De lijn van Natuurlijk4Dogs is gebaseerd op natuurlijke ingredienten of anders gezegd datgene wat de aarde ons biedt zonder roofbouw te doen aan de aarde. Een vraag die me regelmatig wordt gesteld is hoe weet je nu wat “goed” is? Hierop kan ik niet even een oneliner geven of makkelijk antwoord.

Afhankelijk van het type vacht of structuur heb ik e.e.a. vertaald in praktische producten waarbij de ingredienten bepaalde eigenschappen hebben die ik graag wens. Dus eigenlijk een grote puzzel waarbij ik bij aanvang van het oplossen van deze puzzel de puzzelstukjes nog niet bekend zijn. Dan de fase van proberen en testen en weer bijstellen om zo tot naar mijn idee perfect eindproduct te komen.

Dus samenvattend hou 10 mei 2018 in de gaten en doe dan vooral je slag slaan!