Wow das mooi

Innovatief en altijd creatief bezig zijn wel woord waarden die voor mij van toepassing zijn dus vandaag nieuw in het assortiment de handgemaakte bowtie’s. Leuk voor wanneer je een lekkere wandeling gaat maken en helemaal het einde wanneer je met je viervoeter naar een feestje gaat. Met een exclusief handgemaakte bowtie ben je in ieder geval de ster van het feest.

Ik maak ze in alle maten en soorten en exclusieve unieke designs. Met én zonder strass, steen of leuke applicatie. Heb je verzoeken aarzel niet om jouw wensen aan me duidelijk te maken en of ik ze voor je kan realiseren? Ik beleef er veel plezier eraan om iedere bowtie te maken! Voor ik het vergeet ik heb ook enorm leuke nieuwe designs voor de bandana’s. Ik neem de bowtie’s zeker mee wanneer ik met een stand weer aanwezig ben tijdens een hondenshow.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.