Jouw Voordeel

Wellicht weet je het niet vandaar dit berichtje namelijk bij Aanbieding & Tijdelijk staan zoals de naam verraadt alle leuke voordeeltjes. Sommige staan er tijdelijk andere wat langer en doe er je voordeel mee!

Een kleine uitleg van mijn producten die in Nederland worden gemaakt waardoor de kosten voor de producten relatief laag kunnen worden gehouden omdat ik niet te maken heb met transportkosten en bijvoorbeeld invoerkosten en als laatste om ook maar is te noemen een rij van managers die allemaal betaald dienen te worden.

Mijn producten zijn relatief simpel van opzet en vooral bedoelt om de uitdagingen van de vachtverzorging voor alle dieren met vacht maar vergis je niet ook die dieren die geen vacht hebben kunnen grote voordeel halen uit mijn natuurlijke producten. De uitdaging voor mij ligt in het “oplossen” van de zogenaamde vachtproblemen die ik geregeld te zien krijg.

Dank jullie wel allemaal dat jullie naar mij komen (wel op afspraak) en mij jullie vertrouwen geven! Een dier kan niet woordelijk spreken maar verteld mij des te meer met zijn/haar non-verbale spreken. De vacht laat zien hoe hij in zijn letterlijke vel zit en gelukkig kan ik de vertaalslag maken om de eeuwige jeuk weg te nemen.

Voor de PAARDEN en PONY’S goed nieuws want de insectenspray en insecten crème zijn ruimschoots op voorraad en verlost jullie van de zeer pijnlijke Dazen. Alles 100% natuurlijk en zelfs te gebruiken bij veulens en zogende merries. Wil je precies weten hoe en wat te doen neem dan contact met me op! Ik ben zeer makkelijke te benaderen voor overleg en vragen.

De hinderlijke jeuk in staart en manen zijn te verhelpen met mijn natuurlijk producten.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.