Hond Baco

Ik zeg dan wanneer ik dit lees “Baco, oplossing voor Chronische oorontsteking”, dan vooral doorgaan met wat je doet en behandelt. Natasja van trimsalon Hugs & Paws heeft met zeer veel enthousiasme de trimsalon gevestigd in Schoonebeek. Dierenbezitters uit de wijde omgeving gaan naar Natasja toe voor advies. Natasja heeft een:

Vacht – Huid en Diervriendelijke Salon

Trimsalons bestaan er al een enige tijd, in de verloop van de jaren zijn er hulpmiddelen bedacht om ons werk letterlijk makkelijker te maken, maar niet zo zeer diervriendelijk. Daarom is er sinds kort een concept bedacht waardoor wij weer Vacht – Huid en Diervriendelijk gaan trimmen en ook onze Trimsalon Hugs & Paws houdt zich nog enkel bezig met deze manier van trimmen. Het “traditioneel trimmen is achterhaalt en bewezen dat het alleen maar schade aanricht op de vacht en huid van uw huisdier, daarin tegen houdt het “nieuwe” manier van trimmen respect voor onze dieren en de functie van hun huid en vacht. Met andere woorden is dit niet de nieuwe trim techniek, maar alleen de juiste trimtechniek voor onze dieren.

Wat is Vacht – Huid en Diervriendelijk trimmen?

Dit is het nieuwste concept onder het trimmen van huisdier, hierbij wordt expliciet gekeken naar de functie van de vacht en huid en deze ook met zo veel mogelijk respect te behandelen. Voornamelijk alle huisdieren met een wol laag en plukvachten worden verkeerd behandeld, waardoor op latere leeftijd van de dieren er een enorme schade is aangericht aan de vacht en de rui periodes of pluk periodes alleen maar erger worden.

Ik zou zeggen maak snel een afspraak wanneer uw dier meer is dan alleen maar “de hond”!