Hond Timmie

 

Timmie had rare zwarte schilfers, bultjes en plekjes met eeuwige jeuk en de eigenaren werden tot wanhoop gedreven. Dus gingen ze naar Trimsalon Hugs & Paws voor een oplossing. Aldaar werd er een behandelplan opgemaakt en zo geschiedde.

Timmie kwam een aantal keren in de Trimsalon Hugs & Paws en thuis werden de behandelingen door de eigenaar voortgezet. Hierboven is de 1e keer van de behandeling en daarna. Een groot verschil als je het mij vraagt!

Het fijne voor Timmie is dat zijn jeuk tot het verleden behoort en ook hij weer tijd heeft voor andere dingen dan altijd maar bijten en krabben. Ik ben blij dat mijn producten hebben kunnen bijdragen aan het herstel van de huid van Timmie.

Daarbij ben ik heel trots dat Natasja van de Poppe eigenaresse van Trimsalon Hugs & Paws de moeite neemt om weer deze uitdaging wederom weer aan te gaan en deel maakt van een fantastisch trimmers team.

UPDATE 21-10-2017

Resultaten van de 3de behandeling van Timmie!

Langzaam maakt de oude huid plek voor een mooie nieuwe huid, de over geïrriteerde haarzakjes beginnen nu langzaam te “vervellen”.

Zeker een heel positief resultaat!!