Help hij KRABT?

De producten hieronder geven direct jou de oplossing bij veel voorkomende huid- en vachtproblemen van jouw lieveling. Hoe fijn is dit. Denk bijvoorbeeld als oplossing bij de vachtwisseling die wanneer je niets doet leidt tot volledig vervilting en dan scheren van de vacht iets wat echt het allerlaatste is wat je wenst.

Wist je overigens ook dat…? 

Er bij een allergie ook bij een hond sprake is van een omkeerbaar en herstelbare weefselbeschadiging.

 Deze weefselbeschadiging kan definitief worden als de allergie langer bestaat. 

Dus direct actie is er van jou als liefhebbend baasje geboden wanneer jouw hond last heeft van een van de allergieën die er bestaan. Het goede nieuws voor jou is dat wij diverse producten hebben die effectief hier tegen  werken en de oplossing direct bieden zeker wanneer je hond steeds maar bijt en ook alsmaar krabt of een eczeem heeft om maar is wat nare voorbeelden te noemen.

Jouw lieveling raakt zijn prachtige vacht kwijt en je wollebaal wordt kaal. Om maar te zwijgen over de constante jeuk die jouw hond heeft. Wie weet niet dat jeuk erger is dan pijn! De producten geven de vacht en huid van jouw hond volledig rust zodat de huid en vervolgens de vacht kan gaan genezen en weer aangroeien.

Kijk snel hieronder en maak je keus en start vandaag met het helen van de vacht en huid. Klik HIER → om jouw oplossingspakket die een einde maakt aan klitten, krabben en bijten aan aan te schaffen en letterlijk rust geeft.

Hieronder een video die jou heel eenvoudig leert de vilten en klitten bij een enkelvoudige vacht van jouw lieveling en viervoeter op te lossen. Vind je een dergelijke oplossing interessant voor jouw Doodle of andere mix maar heb je zoiets van een beetje hulp zou wel makkelijk zijn klik dan HIER →

Je 💖 pup 💖 is er en dan – 3 –

Zoals nu al geleerd Kan je pup op tafel liggen of mooi staan voor ongeveer 1 minuut. Alles is relaxt maar 1 ding gaat niet goed en dat is dat jouw lieve kleine ondeugende schat steeds in je handen dan wel in je gereedschap hapt of wil bijten. Super irritant maar ook nog is gevaarlijk want stel je toch is voor dat je een vlijmscherpe kappersschaar in je handen hebt en jouw lieveling bijt vol in de schaar. Een ritje jaar de dierenarts is dan meteen het volgende wat je gaat doen en dat wil je natuurlijk niet!

Dus hoe pak je nu aan dat je de vachtverzorging vooral positief houdt maar dat jij wel de regisseur bent en vooral blijft over de borstelsessie?

Eigenlijk heel eenvoudig want allereerst dient jouw pup een aantal zaken te begrijpen en te weten. Als het goed is luistert jouw pup naar zijn naam en weet hij of zij het verschil tussen ja of nee of te wel goed gedrag of ongewenst gedrag. Weet jouw deze basis regels nog niet dan is het noodzaak dat dit allereerst aan jouw pup wordt geleerd want verder gaan heeft voor hem of haar totaal geen zin en zal leiden tot een gefrustreerde pup en nog gefrustreerde baasje en dat was niet je insteek van jou toen je zelf met de vachtverzorging begon.

Zonder de basis of te wel tafelmanieren ga je geen enkele vachtverzorging op een positieve manier voor elkaar krijgen. Dus werk aan de winkel en leren wat zijn naam is en ook het onderscheid tussen gewenst en ongewenst gedrag. Weet je nu niet hoe je jouw pup op een positieve manier kan leren dan is contact op nemen met mij wellicht handig voor nader uitleg.

Er vanuit gaande dat jouw pup de basis kent gaan we verder wat betekend dat we op een positieve edoch strikte manier aan de pup gaan “vertellen” dat bijten in de handen en erger ongewenst gedrag is op een ieder moment. Ook niet een klein beetje goed vinden en van toe maar. Mijn advies in deze sta dit niet toe op geen enkel moment dat er gebeten of gehapt in de handen of gereedschap.

Hou de sessie niet langer dan 5 minuten waarbij de momenten dat jouw kleintje goed staat en eigenlijk een voorbeeldige baby is goed en uitzinnig beloont. Vaak de vraag hoe doe je dat dit positief belonen? Je kan van die mini-snackjes of mini-trainers gebruiken maar mijn eigen Doodles zijn gek op een groot of klein kusje op de mooie glimmende Doodle neus.

Of wat ook kan en naar mijn idee een uitstekende beloning is dat is een lieve aai over het koppie net waar jij voor kiest en wat voor jou werkt maar lach dan bij wat je ook doet want dan is je uitstraling en lichaamstaal ook aansluit en heel vriendelijk is. Dan is de beloning compleet. Lichaamstaal van jou doet wonderen voor wat betreft het overbrengen van jouw boodschap voor jouw pup. Duidelijk zijn is voor 75% van het slagen van de totale vachtverzorgingsconcept.

Er komt uiteraard een vervolg op dit verhaal en heb je in de tussentijd een vraag aarzel niet om contact met me op te nemen. Ik lees alle e-mails of ze lezen hem voor me voor maar weet 1 ding jij gaat geholpen worden zodat jouw vachtverzorging ook de fantastische kwaliteit tijd met jouw lieve hond gaat worden. Dat jouw hond er ook uit gaat zien met een mooie klitvrije vacht en vooral heel lekker ruikt! Tot snel!

Ben je nu geïnspireerd en wil je kijken wat er hier voor jouw pup aanwezig is en jij kan kopen klik dan HIER →