Posted on Geef een reactie

Wat staat nummer 1?

Wat is nu de nummer één struggle & moeilijkheid voor jou tijdens de vachtverzorging sessie van en met jouw hond? Heb je nu dat de klitten tijdens de wintermaanden erger worden of is de vacht extreem statisch waardoor de kam er niet doorkomt? Zie je tijdens het borstelen door de bomen het bos niet meer want is er geen doorkomen aan om door de vacht heen te komen? Ik hoor je denken is er GEEN oplossing voor mij?

Het goede nieuws is JA er zijn oplossingen voor in de winter om de vacht optimaal te verzorgen en makkelijk door de vacht heen te komen en nu wel het meest aantrekkelijker de vacht klit niet zo snel en ziet er optimaal gezond uit door de samenstelling van ingredienten van bijvoorbeeld de vachtspray en multi-crème!

Wil je die nu meteen direct bestellen en direct een oplossing direct hebben voor de wintervacht? Klik dan hier op BESTELLEN →

Gegarandeerd en dat weet ik uit ervaring van meer dan dat ik op mijn hele familie zijn handen kan tellen, van clienten die Natuurlijk4Dogs producten voor hun dieren gebruiken en die die super tevreden zijn. Op de website kan je de gebruikers ervaringen vinden! En behalve dat zijn de producten ook in staat werkelijk grote huid en vachtproblemen op te lossen en weer een mooie volle vacht te geven.

Ik ben reuze benieuwd en de meest originele uitdaging & problemen en de daarbij behorende oplossing die ik kan bieden. Uiteraard wordt deze inzending beloond met een leuke verrassing!

De actie loopt tot eind februari 2019 en delen van dit artikel wordt op prijs gesteld. Hieronder kan je jouw antwoord neerzetten.

Posted on Geef een reactie

Hoe zo vachtspray

Even wat uitleg over de vachtspray zodat je makkelijker aan de slag kan en vooral om de winter vachtdepressie te voorkomen wordt een en ander je duidelijk gemaakt! Hoe je een en ander zelf kan doen en waarom de kam en borstel alleen niet genoeg is om te spreken over proactieve vachtverzorging! Mijn stelling is “voorkomen is beter dan genezen”.


Posted on Geef een reactie

Waarom een dief zijn?

Waarom ben ik met de blokzepen begonnen te maken en produceren? Het antwoord is heel simpel omdat ik zo min mogelijk niet gewenste ingredienten wenste in de shampoo voor mijn honden. Hun leven dient net als die van mij zo “schoon” mogelijk te zijn waarbij mijn insteek is dat wat je niet wenst dat gaat ook niet in hun eten of verzorgartikelen!

Wat hierboven staat is mijn gehele uitgangspositie voor alles wat ik maak of nog ga ontwikkelen en ga maken! Voor nu heb ik de 2-1 Shampoo onder de loep genomen en een video van gemaakt die HIER → te zien is! In deze video leg ik een en ander uit en krijg je antwoorden op je vragen van wat er in zit en waarom. Vanaf vandaag zal ik wekelijks een product onder de loep nemen en uitleggen.

Heb jij zelf vragen voor mij over producten aarzel niet om ze mij te stellen d.m.v. een e-mail of what’s app. De contact gegevens staan op de webpagina: CONTACT → Ik zal ook live gaan en dan kan je meteen je vragen stellen! Laat me weten welk tijdstip voor jou werkt en ook welke dagen dat jij in staat bent om live uitzendingen te volgen?

De titel “waarom een dief zijn?”, is refereren aan je eigen portemonnee. Ik leg uit waarom de blokzeep een voordeelzeep is. Nieuwsgierig geworden ga dan de live uitzending bekijken.

Posted on Geef een reactie

Dat meen je niet? GRATIS?

Zo vandaag het leuke nieuws dan dat ik deze maand JANUARI 2019
onder alle nieuwsbrief inschrijvers →

een GRATIS mini-workshop vachtverzorging ga verloten 🤣👄🤣

Heb je jezelf nog niet ingeschreven is hier de link om dit te doen:
→ https://mailchi.mp/c7c76d0995c6/home

De winnaar wordt bekend gemaakt op de facebookpagina van Natuurlijk4Dogs →

De actie loopt de gehele maand januari 2019