Gepost op

Waarom deze online shop?

Nieuw hier in de winkel is de webpagina Tamanu Olie met fantastische foto’s en gouden informatie over waar en hoe deze unieke en fantastische olie te gebruiken. Eveneens nieuw in mijn assortiment is de solid conditioner,  vloeibare conditioner én anti-klit oplossing in spray- en vloeibare vorm.

Neem een kijkje en beslis voor jezelf of jij gaat voor het beste uit de natuur speciaal voor je harige familieleden. Word gratis NIEUWSBRIEF abonnee en klik HIER. Ontdek speciaal de voordelen voor jou samengesteld én de exclusieve vachtverzorging geheimen!

Mijn video’s, die te vinden zijn op Youtube, hebben  informatie over o.a. hoe en waarmee de Natuurlijk4Dogs producten te gebruiken. Ik heb jou nodig voor al jouw vragen of opmerkingen. Aarzel niet om jouw vragen naar mij te sturen. Op de contact webpagina vind je mijn contact formulier om jouw vragen of opmerkingen om naar mij te sturen! Ik beantwoord alle vragen. Vind je e-mailen niet prettig mag je me tijdens kantoor uren ook bellen 0523 681612 | 06 46 83 55 62 ook WhatsApp.

jij gaat toch ook voor alleen het beste?
Gepost op

Waarom Coconut Oil?

linkse foto beschimmelde cocosnoten verwerkt met Cobra methode – rechts Volcanic Earth

Ik leg de methode hieronder even kort uit. 9 op 10 personen gebruikt deze olie de cocosolie op hun lichaam, gelaat, haar, … zelfs de inname om mee te koken.

De meeste cocosolie wordt geproduceerd door Copra.
Dit wilt zeggen:
* Gedroogd in onhygiënische omstandigheden
* Opgeslagen voor een aantal weken voor het verwerkt gaat worden, waardoor er schimmels groeien.
* Troebele, stinkende olie die geraffineerd en gebleekt moet worden door een industriële en chemische werkwijze.

Er is niks natuurlijks meer aan, het is gewoon een vette boel waar helemaal geen werkstoffen meer inzitten.

Wij zijn trots om de cocosolie van Volcanic Earth even voor te stellen.
De foto bovenaan de rechter uiteraard.

Volcanic Earth maakt enkel en alleen gebruik van het DME-methode tijdens de productie van pure kokosolie. We zullen de term DME uitleggen.

Dit is een vorm van “nat malen” waarbij de kokosolie koud geperst wordt uit het vlees van de kokosnoot en dat binnen 1-3 uur na het openen van de noot. De kokosnoten zijn biologische geteeld op de vruchtbare grond en bloeien in de rijke vulkanische bodem zonder gebruik van chemicaliën.

Tijdens het proces worden er op geen enkel wijze kunstmatige chemicaliën, additieven, of conserveringsmiddelen toegepast. DME-methode wordt door velen beschouwd als het hoogste level om pure effectieve kokosolie te produceren.

DME-methode levert een zuivere, natuurlijke en volledig ongeraffineerde kokosolie. Dit betekent dat het vrij is van onzuiverheden en behoudt tevens alle natuurlijke antioxidanten (deze stof is o.a. belangrijk voor het vertragen van het verouderingsproces).

De cocosolie van Volcanic Earth is verwerkt in al mijn blokzepen en vaste & vloeibare conditioners en vacht- & insectenspray en multi-crème allen hier in de webshop te koop.

Deze 100% pure cocosolie van Volcanic Earth is bij ons verkrijgbaar!
Probeer en ervaar het verschil! Wees zuinig op je viervoeter 😉

Gepost op

Jij kan het verschil maken

Dit is je kans om het verschil te maken bijNatuurlijk4Dogs verzorgproducten. Wanneer ik met verschillende mensen luister en praat dan hoor ik vaak: “nou ik weet het wel wanneer ik ………. dan zou ik ……..”.

Vanaf nu is het mogelijk want nu kan jij het verschil maken. Jouw ideeen,
“iets”
worden omgezet in daden en in dit geval in “iets” wat jij zou wensen.

Meld je aan en ontvang uitnodigingen voor enquêtes en speciale evenementen waarbij je jouw feedback over mijn 100% natuurlijke verzorg  producten voor dieren kunt delen en jouw wensen aan mij kenbaar kan maken. Jouw wensen worden 100% natuurlijke verzorg producten!

Je hoeft alleen het vakje hieronder “JA ik doe MEE” aan te vinken.

=